Despre Weltauto

siglaweltauto1
0

Despre Weltauto

Weltauto a intrat pe scena pietei autovehiculelor de ocazie ca marca inregistrata a grupului Porsche Austria in 1991. Datorita standardului inalt de calitate al serviciilor oferite, Weltauto a reusit sa-si dezvolte o larga retea de partenri la nivel european.

Echipa Weltauto vine in ajutorul celor care doresc sa cumpere sau sa ofere spre vanzare un autoturism rulat. Insa in aceasta “lume auto” rulat nu este sinonim cu uzat. O masina trebuie sa treaca prin 30 de teste si trebuie sa fie din punct de vedere tehnic si estetic ireprosabila, pentru a putea fi asociata marcii. Astfel a reusit Weltauto sa satisfaca cele mai exigente cerinte ale consumatorului modern si sa-si atraga calificativul de cinci stele al calitatii serviciilor.

Prin Porsche Romania, in 2004 brandul a intrat pe piata auto second-hand din Romania. Experienta acumulata pana la acel moment a facut ca in scurt timp marca sa ajunga pe pozitia intai in topul preferintelor clientilor.

Weltauto a devenit optiunea numarul unu pentru clientii ce doresc sa schimbe autovehiculul pe care il detin. Serviciile de buy-back, lease-back sau trade-in sunt instrumente pe care Weltauto le pune la dispozitia clientilor sai, oferind siguranta tuturor celor care opteaza pentru schimbarea autovehiculului detinut.

Comertul cu autovehicule de ocazie ce poarta marca Weltauto reduce la maxim riscul asumat la achizitia unui autoturism rulat. Pachetului de servicii ce garanteaza siguranta oferita dupa vanzare se refera la mai multe aspecte care ar putea influenta prestatia autoturismului.

Weltauto ofera garantie tehnica pentru capacitatea functionala a autovehiculului, in conformitate cu certificatul de garantie pus la dispozitie odata cu livrarea masinii. In ceea ce priveste istoricul autoturismului, de la prima inmatriculare pana la ultimul client, acesta poate fi verificat in doar cateva minute.

Daca un client Weltauto nu este pe deplin multumit de alegerea pe care a facut-o, i se ofera posibilitatea de a-si schimba optiunea. In decursul unei saptamani de la livrarea autoturismului, acesta poate solicita inlocuirea lui, prin serviciul numit „garantia prin inlocuire”.

La Weltauto orice client beneficiaza de consultanta de specialitate pentru cereri de finantare si asigurare prin intermediul Porsche Leasing Romania. Pentru orice autovehicul livrat de catre Weltauto, exista garantia ca acesta va putea fi rascumparat chiar si dupa mai multi ani.

Increderea clientilor este esentiala. Ca serviciu special, Weltauto ofera in interval de patru saptamani de la data livrarii posibilitatea efectuarii unei verificari tehnice gratuite a autovehiculului.

Weltauto inseamna intr-un cuvant calitate. Weltauto inseamna cel mai sigur mod de a vinde sau de a cumpara un autovehicul. Weltauto inseamna „fara riscuri”.

siglaweltauto1

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2