Un sfert de secol de MIDOCAR

new
0

Un sfert de secol de MIDOCAR

În aprilie 1992, se scria primul capitol din istoria Audi și Volkswagen în România. La acea vreme, MIDOCAR devenea primul importator al celor două mărci. Cei 25 de ani pe care îi împlinim anul acesta sunt un motiv să ne-amintim de cele mai importante momente, de la începuturi și până în prezent. Și, bineînțeles, un prilej de sărbătoare.

Acest sfert de secol de experiență are în spate o poveste pe cât de cuprinzătoare, pe atât de frumoasă. Totul a început în primăvara anului 1992, atunci când compania s-a înființat din dorința de a aduce mai aproape românilor două dintre cele mai apreciate mărci. Pe atunci, se numea MIDOCAR Import Export, iar lansarea avea loc la Palatul Elisabeta. Câteva luni mai târziu, în iunie, la întâiul sediu, cel din Bd. Mareşal Prezan, erau expuse pentru prima dată în fața românilor modelele Audi 80 și Volkswagen Passat Limuzină. În același an, Volkswagen şi Audi au fost prezentate pentru prima dată în cadrul unor expoziții oficiale, TIBCO şi TIB.

Totul a început cu o echipă restrânsă, la care s-au alăturat noi membri, iar odată cu aceștia a fost extinsă și gama de servicii oferite. Astfel, în primul an de activitate, a fost deschis și primul magazin de piese şi accesorii originale Volkswagen şi Audi din Bucureşti, iar în noiembrie 1993, a apărut și Midofab Auto Service. De aici încolo, imaginea și activitatea noastră au început să prindă un contur din ce în ce mai bine șlefuit, iar în 1998 ne-am unit întreaga activitate sub un singur nume: MIDOCAR.

Un pas important în evoluția noastră l-am făcut în anul 2000, atunci când am construit reprezentanța MIDOCAR Otopeni, primul showroom şi service din București, la standarde Volkswagen. Cel de-al doilea sediu în care ne desfășurăm astăzi activitatea, MIDOCAR Vitan, a fost inaugurat în 2008 și este locul în care veți găsi showroom-ul dedicat mărcii Audi. În acelaşi an, am devenit şi dealer autorizat Weltauto, astăzi cunoscut drept Das WeltAuto. În 2011, MIDOCAR Vitan a devenit service autorizat Škoda.

Am fost, încă de la începuturi, o companie diferită. Una aproape de publicul său, dornică să îl înțeleagă și să vină în întâmpinarea nevoilor sale. Mediul online ne-a oferit prilejul de care aveam nevoie în acest sens. Pe lângă platformele dealer-ilor, în 2009, am creat blogul MIDOCAR, locul în care s-au adunat sfaturi utile pentru cumpărarea unei mașini noi sau rulate, informații despre campaniile și acțiunile MIDOCAR, tips & tricks pentru întreținerea mașinii, prezentări ale modelelor proaspăt lansate de către Audi și Volkswagen și fragmente din istoria celor două mărci.

Nu ne-am oprit aici. În 2013, am creat MIDOCAR App, aplicația mobilă gândită să vină în sprijinul clienților care doresc programare în service, test-drive sau informații despre ofertele actuale. Astfel, MIDOCAR App a fost prima aplicație mobilă din România în care au fost integrate mărcile Volkswagen și Audi.

La MIDOCAR nu este vorba doar despre vânzarea și repararea mașinilor. Pentru noi, totul are o poveste și ne place să legăm prietenii. Iubim mașinile și istoria mărcilor pe care le reprezentăm. De aceea, în 2014, am fost primul dealer auto care a ajuns la cea mai mare sărbătoare dedicată mărcilor din grupul VAG, Festivalul de la Wörthersee. Din mijlocul evenimentelor presărate cu dezvăluiri de concepte auto în premieră mondială, am făcut live-blogging pentru cei de acasă. Am repetat experiența în 2015 și în 2016.

Tot în 2014 am pus bazele primului micro-festival urban desfășurat în incinta unui dealer auto, Graffiti Wrooom, care, de atunci, se desfășoară cu recurență anuală la MIDOCAR Vitan. Un alt prilej să celebrăm cultura Volkswagen este Déjà-vw, celălalt eveniment propriu, desfășurat, până acum, în două ediții, la MIDOCAR Otopeni. Și pentru că proiectele neconvenționale ne atrag ca un magnet, în 2015 ne-am implicat, alături de Autobaza Radio, în proiectul de transformare a unui Volkswagen T2, în studio de radio mobil. Puteți să faceți cunoștință cu el la toate evenimentele noastre. Răspunde la numele „Portocală”. 🙂

În toți cei 25 de ani de activitate, nu am încetat să investim în dezvoltarea și în menținerea unui standard ridicat, raportat la cerințele mărcilor pe care le reprezentăm și la nevoile clienților noștri. Astăzi, cartea noastră de vizită include servicii complete de vânzare și post-vânzare pentru mărcile Audi și Volkswagen, service Skoda, autovehicule de ocazie și servicii buy-back sub marca Das WeltAuto, precum și leasing prin MIDOCAR LEASING IFN. Toate acestea ne recomandă ca fiind o companie ce oferă clienților, pe lângă profesionalism și promptitudine, o disponibilitate accentuată pentru soluții personalizate.

Pentru toate aceste realizări, transformăm luna aprilie într-un moment de sărbătoare. De ziua noastră, propunem prețuri speciale pentru o selecție de modele Audi, Volkswagen și Volkswagen Autovehicule Comerciale (pe care o puteți consulta aici), iar pentru fiecare mașină livrată pe toată durata lunii aprilie oferim accesorii cadou. Mai mult decât atât, tuturor clienților care ne vor călca pragul în prima parte a zilei de 3 aprilie le-am pregătit o surpriză.

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2