Sfaturi utile pentru călătorii relaxante

DB2017AU01379_large-scaled
0

Sfaturi utile pentru călătorii relaxante

Nu există nicio îndoială, excursiile cu mașina sunt grozave, mai ales când există pasiune pentru condus și dragoste pentru călătorii. Însă, orice drum lung prespune anumite pregătiri, astfel încât să ajungi la destinație în timp util și în siguranță. Am revenit pe blog cu o serie de sfaturi, care ar putea fi de folos în planificarea unei vacanțe la volan.

  • Conectivitate și confort

Tehnologia a devenit tot mai prezentă în viața de zi cu zi, iar industria auto s-a aliniat în funcție de evoluția pieței. Suntem conectați în permanență. La fel și noul tău automobil. Prin intermediul platformei Car-Net, poți avea acces la o serie de servicii și aplicații precum: informații utile despre trafic, puncte de interes, benzinării sau locuri de parcare, localizarea autovehicului sau prognoza meteo. De asemenea, cu ajutorul infotainmentului și a funcției “Ghid&Inform” ai posibilitatea de a vizualiza harta direct pe display-ul mașinii.

 

  • Încredere la drum

Siguranța este importantă. De aceea, o verificare tehnică a mașinii este foarte importantă  înainte de a pleca în călătorie.

Pe timpul verii, motorul este suprasolicitat, iar din cauza temperaturilor ridicate este indicat ca sistemul de răcire și nivelul de ulei să fie verificate, astfel încât să fie evitate eventualele neplăceri. De asemenea, instalația de climatizare poate strânge bacterii ceea ce înseamnă o calitate a aerului din habitacul foarte scazută. Este recomandat, periodic, să se efectueze o igienizare a instalației de aer condiționat. Nu uita de verificarea pneurilor, a farurilor și a bateriei. Toate acestea îți vor asigura o călătorie lipsită de griji!

 

  • Drumuri în siguranță prin serviciul de mobilitate

În primii doi ani de la cumpărarea automobilului, prin serviciul de mobilitate oferit de către rețeaua de service-uri autorizate, în caz de imobilizare tehnică a maşinii în timpul călătoriei, vei putea primi ajutor calificat într-un timp foarte scurt. Serviciul de mobilitate este gratuit și este valabil pentru toate autovehiculele noi, până la prima inspecţie de service (maxim 2 ani sau 30.000 km). Contra cost, poți beneficia de acest serviciu până la 4 ani și 60.000 sau 120.000 km.  Mai multe detalii despre acest subiect, poți citi aici: https://www.volkswagen.ro/service-accesorii/volkswagen-service/mobilitate-si-accidente/serviciul-de-asigurare-a-mobilitatii.

  • Util pentru drumuri lungi

Oricare ar fi destinația din vara aceasta, accesoriile originale și produsele lifestyle îți vor face călătoria și mai plăcută, prin soluţiile inteligente de transport.

Pregătirea vacanței este un moment plin de entuzism, iar mașina ta devine un companion pe care trebuie să te bazezi. Alegerea accesoriilor potrivite îți poate asigura o călătorie lipsită de griji, având totul la îndemână:

Ai prea multe bagaje, iar spațiul portbagajului este limitat? Dispunerea acestora și spațiul disponibil pasagerilor face diferența dintre o călătorie plăcută și un drum obositor către destinație. De aceea, barele transversale și cutia pentru bagaje reprezintă o soluție optimă și accesibilă.

În zilele toride ar merge o băutură rece? Poți opta pentru alegerea unei lăzi frigorifice, special creată pentru marca mașinii tale. Având prinderi speciale, aceasta își va găsi cu ușurință loc pe bancheta din spate sau în portbagaj.

Ai descoperit un loc departe de agitația orașului? Sezlongul, umbrela sau pătura Bulli sunt perfecte pentru a te bucura de oaza ta de liniște.

Organizare pe tot parcursul călătoriei? Sistemul modular pentru tetiere este format dintr-un suport de bază pe care pot fi montate diferite accesorii: umeraș pentru haine, măsuță pliabilă, suport pentru camera video sau tabletă.

 

Sperăm că sfaturile noastre au fost utile. Acum, nu mai rămâne decât să te bucuri din plin de vacanță! 🙂

Drum bun!

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2