Sub lupă: Volkswagen în 2018

touareg-e1515678686157
0

Sub lupă: Volkswagen în 2018

După ce, în 2017, am avut parte de o avalanșă de noi modele Volkswagen lansate, anul acesta este un bun prilej pentru experimentare și descoperirea în detaliu a noutăților introduse recent pe piață: Arteon, noul Polo, Tiguan Allspace și T-Roc. Concret, în 2018 se pregătește lansarea unui singur model din gama autoturismelor Volkwagen. În ceea ce privește marca de Autovehicule Comerciale Volkswagen, aici se vor introduce noi motorizări și carosări.

După două generații în care a oferit confortul deplin în cele mai generoase dimensiuni din gama autoturismelor Volkswagen, Touareg primește un look complet nou anul acesta. Reproiectat până în cele mai mici detalii, de la caroserie, faruri, interior, dar și tehnologie, noul Volkswagen Touareg își va face apariția pe piața auto din România în luna iunie. Până atunci, așteptăm să îl vedem, pentru prima oară, în primăvara acestui an.

Și în gama autovehiculelor comerciale intervin câteva schimbări în acest an. Pentru Volkswagen Amarok, distins cu titlul „International Pick-up Award 2018”, se pregătește o nouă motorizare, V6 cu 260 CP și 580 Nm, mai performantă, dar și un nou tren de rulare, cu totul îmbunătățit. Partenerul ideal al oricărei afaceri, Volkswagen Crafter va putea fi comandat, începând din toamnă, și în versiunea Kombi. Totodată, modelul va fi disponibil și cu o capacitate de încărcare de 5,5 tone, pe lângă opțiunile actuale, de 3,5 tone sau 5 tone.

Puține, dar bune semne anul are! Și dacă tot îl considerăm un an al experimentării, te așteptăm într-unul din showroom-urile noastre pentru a face cunoștință cu cele mai noi modele ale mărcii și, de ce nu, pentru a le testa.

 

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2