Dragă Moș Crăciun, inspiră-te de aici!

Guide-Cadeau-2016-Slider
0

Dragă Moș Crăciun, inspiră-te de aici!

Mai crezi în Moș Crăciun? Nici nu contează! Entuziasmul sarbătorilor de iarnă nu ocolește pe nimeni. Despre ce altceva este Crăciunul, dacă nu despre mirosul de portocale și sorțișoară, despre tradițiile și decorurile cu tot farmecul lor, despre străzile luminate și agitate, despre bradul împodobit și cadourile care se ascund sub el sau despre a fi mai aproape de cei dragi și a împărți bucurie? Anul acesta, ne-am propus să fim complici la bucuriile împărțite în luna decembrie și am pregătit o listă cu cele mai drăguțe accesorii originale Volkswagen și Audi, din care poți alege cadoul perfect de pus sub brad.

În decembrie, părem mai agitați și timpul pare că zboară. Pe lângă lista lucrurilor de bifat până la sfârșitul anului, care capătă acum o nouă prioritate, dorința de a-i face fericiți pe cei din jur prinde forță. Da! E acea perioadă din an când se împart cadouri. Și, până la urmă, cui nu-i place să primească un cadou, mai ales unul potrivit pasiunilor sale?

Pentru #VWlovers sau pentru #Audilovers, pentru cei mici, cu visuri mari, dar și pentru cei mari, cu pasiuni și mai mari, pentru cei care așază câte puțin din spiritul Crăciunului în fiecare colțișor al casei, dar și pentru cei care-și fac cunoscute pasiunile prin accesoriile pe care le poartă, am realizat câte o selecție de cadouri potrivite, din care să te inspiri.

Pentru cei mici, cu visuri mari

Pentru cei mari cu pasiuni și mai mari

Accesorii Volkswagen din colecția de Crăciun

Accesorii cu stil

Accesorii utile

Pentru toate cele de mai sus, îți putem oferi informații suplimentare și îți stăm la dispoziție pentru plasarea unei comenzi. Trebuie doar să ne semnalezi interesul tău, contactându-ne la adresa de e-mail piese.schimb@midocar.ro, pentru MIDOCAR Otopeni, sau piese-vitan@midocar.ro, pentru MIDOCAR Vitan.

Dacă, însă, ești în căutarea unor cadouri hand made tematice, îți lăsăm aici câteva sugestii: tricouri cu dume by Dume de Mestecat, tricouri pictate by Ilik’Art, fotografii pe lemn by Wood Be Nice, accesorii și decorațiuni by Cuvinte Tricotate, vederi și semne de carte personalizate by Papurr Project, tricouri și accesorii by Șapte Pisici sau accesorii și felicitări caligrafiate by Mura & Bine Scris.

Multă inspirație îți dorim, dragă Moș Crăciun! Vin sărbătorile, vin!.. 🙂

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2