Noul Volkswagen Passat Alltrack vine la IAA 2015

all-new-volkswagen-passat-alltrack-launched-with-4-engines-video-photo-gallery_5
0

Noul Volkswagen Passat Alltrack vine la IAA 2015

Cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt (IAA) din luna septembrie, Volkswagen va lansa noul Passat Alltrack. Pe lângă versatilitatea în off-road, Passat Alltrack este capabil să tracteze greutăți de până la 2.200 kilograme.

Volkswagen Passat Alltrack dispune de protecții la pasajele roților și pragurile ușilor, elemente specifice pentru acest model, la fel ca spoilerul barei din față. Pentru clienții aventurieri din fire, garda la sol a fost mărită cu 27,5 mm peste ce oferă Passat Variant. Valențele off-road sunt îmbunătățite cu scuturi de protecție din oțel inoxidabil.

Clienții ce își doresc jante din aliaj mai mari de 17 inch (oferite în echiparea standard) pot alege modele opționale ce măsoară 18 și 19 inch. Volkswagen Passast Alltrack se laudă cu un sistem de tracțiune integrală 4Motion. Dincolo de modurile de rulare Eco, Normal și Sport, Alltrack oferă un mod de rulare special (Off-Road).

Sistemul 4Motion dispune de cuplaj tip Haldex și este setat să trimită puterea motorului punții față în condiții de rulare normale. Atunci când senzorii identifică o situație de pierdere a tracțiunii pe puntea față, puntea spate este pusă în mișcare de sistemul 4Motion într-o fracțiune de secundă, pentru stabilizarea mașinii. În afară de cuplajul lamelar Haldex, Volkswagen Passat Alltrack dispune de două diferențiale electronice EDS; unul pentru fiecare punte.

Gama de motorizări îndeplinește standardele Euro 6 și constă într-o unitate TSI și trei TDI. Motorul pe benzină 2.0 TSI oferă 220 CP (163 kW) și 350 Nm cuplu. În privința unităților turbo diesel, noul Volkswagen Passat Alltrack este propulsat de un agregat 2.0 TDI disponibil în trei versiuni de putere: 150 CP (110 kW) și 340 Nm, 180 CP (140 kW) și 400 Nm, 240 CP (176 kW) și 500 Nm. Motorul 2.0 TDI de 150 cai putere este cuplat unei transmisii manuale cu 6 rapoarte. Pentru versiunile de 180 și 240 CP, transmisia automată cu dublu ambreiaj DSG este oferită în standard.

La interior, noul Volkswagen Passat Alltrack dispune de echipamente precum sistemul Head-up Display, un sistem de infotainment cu touchscreen ce integrează funcțiile Apple CarPlay, Android Auto, Mirror Link și Car-Net, cât și sistemul de siguranță activă City Emergency Braking. Cel din urmă oferă asistență la deplasarea în oraș la o viteză mai mică de 30 km/h. La apropierea de un obstacol nesesizat de către șofer, frâna este acționată automat.

[yframe url=’https://www.youtube.com/watch?v=shO5cdg6LSM’]

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2