Graffitti Wrooom #2

Graffiti-Wrooom-Wall
0

Graffitti Wrooom #2

Sambata, 20 iunie, la MIDOCAR Vitan, are loc a doua editie a micro-festivalului urban “Graffiti Wrooom!”. In cadrul evenimentului, AutobazaRadio va lansa primul studio de radio mobil din Romania, intr-un Transporter T2. Festivalul readuce in acelasi loc asociatii, comunitatii si ONG-uri, prilej pentru clientii reprezentantei de a face cunostinta cu proiectele sociale din Bucuresti.  

 MIDOCAR continua demersurile incepute anul trecut alaturi de societatea civila si ofera, din nou, un spatiu de desfasurare manifestarilor pop-art, dar si proiectelor consacrate din Bucuresti. Ne vor fi alaturi Adopta, Iubeste Adora, Atelierele Pegas, Bastart, Burger Van, Descult in iarba, Dume de Mestecat, Incubator107, Limonada lui Iulian, M60, Wood Be Nice.

 Anul acesta, conceptul Graffiti Wrooom! se imbogateste cu elemente noi. Portocala, Transporter-ul T2 reconditionat de Autobaza si MIDOCAR, devine oficial studioul din care va emite AutobazaRadio. Lansarea lui Portocala va fi marcata in cadrul evenimentului de un concert live acoustic, sustinut de doi dintre membrii trupei E.M.I.L. Alaturi de Portocala, la MIDOCAR Vitan, vor fi expuse cele mai frumoase bus-uri din oras, pentru ca anul acesta sarbatorim 65 de ani in familia Volkswagen Transporter.

Publicul va putea testa in premiera in Romania Noul e-up!, primul model electric de serie fabricat de Volkswagen. Va exista, de asemenea, o zona dedicata celui mai asteptat model Audi de anul acesta, Noul Audi Q7.

Posesorii de Volkswagen, Audi si Skoda prezenti la Graffiti Wrooom vor beneficia de oferte speciale pentru operatiunile de service, discount-uri la accesoriile de vacanta si de un bonus, oferit exclusiv pe 20 iunie, in programul Rabla.

Si ce ar fi Graffiti Wrooom fara graffiti? Artisti grafici vor decora incinta MIDOCAR Vitan si cateva dintre masinile prezente cu elemente inspirate din muzica si din mobilitatea pe patru roti.

Evenimentul este realizat in parteneriat cu Castrol Romania, Porsche Finance Group, POSCA Romania, SubKultura si Grolsch, si este dedicat proprietarilor marcilor Volkswagen, Audi si Skoda.

Iata cateva poze de la prima editie GraffitiWrooom!.

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2