Déjà-vw #3: un eveniment efervescent, cu și despre mașini

home_page-4
0

Déjà-vw #3: un eveniment efervescent, cu și despre mașini

Epicentrul poveştilor şi al bunei dispoziţii se mută în nordul Capitalei. La început de octombrie, mai exact sâmbătă, pe 7, reprezentanța MIDOCAR Otopeni va deveni scena unui eveniment efervescent și inedit: a treia ediție Déjà-vw. Pregătim un mix de cultură, istorie și tehnologie Volkswagen, artă, muzică şi jocuri. Așa că, you better don`t miss it!  

La cea de-a treia ediție Déjà-vw, vom celebra, cu mult fast, istoria și tehnologia auto. În contextul celor 70 de ani împliniți de la prima schiță a lui Bulli, convocăm cele șase generații Volkswagen Transporter să vină și să povestească despre evoluția van-ului și despre semnificațiile pe care acesta le-a căpătat de-a lungul timpului. La petrecerea aniversară, organizată de Volkswagen Classic Club, îi invităm pe toți cei care cutreieră șoselele la volanul unui Bulli să vină să ne împărtășească din experiențele lor: vezi detalii aici.

Și cum altfel ar putea fi o petrecere, dacă nu cu muzică bună și cu multă distracție? Pe ritmurile playlist-ului Autobaza Radio, te provocăm la o serie de jocuri și concursuri: GTI Balloons Enigma sau câte baloane crezi că încap într-un model Volkswagen Golf GTI, Car Parts Challenge sau cât de repede poți ghici, pe nevăzute, componentele unei mașini, Cursa cu mașinute radiocomandate și Giant Jenga.

Proaspăt lansat în scena auto, noul Volkswagen Polo se va afla pentru prima dată în incinta unei reprezentanțe auto. Oaspeții noștri vor putea cunoaște îmbinarea perfectă dintre arta și tehnologia Volkswagen la volanul noului Arteon, fascinantul model ce reunește elementele unei mașini sportive cu eleganța și confortul unui fastback. Nu vor lipsi de la eveniment nici modele vedetă ale mărcii – up! beats, Golf, Passat, Tiguan, Caddy și Multivan – pregătite pentru sesiuni de test drive.

Conform tradiției, și la cea de-a treia ediție Déjà-vw, conturăm calendarul MIDOCAR 2018. Fotografii ale celor mai frumoase douăsprezece modele care au trecut pragul reprezentanțelor noastre vor fi transformate live în ilustrații pentru calendar, de către cei de la Partialcolor. Zona dedicată creativității va fi întregită de expozanți și proiecte inspirate din universul auto. Cuvinte tricotate, Ilik’Art, Papurr Project, RC Racing, Wood Be Nice vor interacționa cu publicul în cadrul atelierelor interactive.

Și în zona food & drinks puteți găsi o poveste cu un personaj Volkswagen clasic. Alături de Cutia cu suc, îi veți întâlni aici pe cei de la The Bus cu un Volkswagen T2 din 1977, transformat, dintr-o mașină poștală, într-un bus care acum livrează cafea de specialitate.

Iar dacă ești posesorul unui autoturism Volkswagen sau Audi, trebuie să știi că în ziua evenimentului poți profita de prețuri speciale la pachete de service și consumabile auto, adaptate sezonului rece.

Acestea fiind spuse, ne vedem pe 7 octombrie, la MIDOCAR Otopeni. Intrarea la eveniment este liberă. 🙂

În încheiere, te invităm să urmărești after-movie-ul ediției de anul trecut. Transmitem, totodată, mulțumiri prietenilor de la Autobaza și Volkswagen Classic Club pentru sprijinul oferit în realizarea evenimentului. De asemenea, mulțumiri se duc și către partenerul nostru cu tradiție, Porsche Finance Group.

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2