Crăciunul în stil clasic. Volkswagen classic.

48427561_2364616563580587_9126876224931495936_n
0

Crăciunul în stil clasic. Volkswagen classic.

În fiecare an, magia sărbătorilor de iarnă se așterne asupra orașelor, iar noi ne amintim cu nostalgie de anii copilăriei, de emoția împodobirii bradului sau de clipa la care visam să-l întâlnim pe Moș Crăciun. Mirosul de portocale și scorțișoară se simte la orice pas, colindele răsună de peste tot, străzile sunt decorate cu mii și mii de luminițe, iar sentimentul de sărbătoare se impregnează în sufletele noastre.

Pentru fiecare dintre noi, Crăciunul a devenit o sărbătoare cu un farmec aparte, pe care încercăm să o personalizăm într-un mod cât mai creativ, fără a pierde din esența tradițiilor.

Anul acesta, vă propunem câteva idei, astfel încât să celebrați Crăciunul în stil Volkswagen. Cum puteți face asta? Iată câteva sugestii:

Bradul de Crăciun

Despre povestea bradului de Crăciun se vehiculează o mulțime de legende, cum ar fi că datează de pe vremea romanilor sau că el a fost, pentru prima dată împodobit, în Letoria, în secolul al XV-lea de către familiile care își doreau să transforme această sărbătoare într-un moment unic. Nici măcăr nu mai contează care a fost adevarata poveste a bradului, deoarece astăzi el a devenit un simbol al Crăciunului în toate colțurile lumii.

Dacă nu te-ai gândit cum îți dorești să arate brăduțul tău în acest an, propunerea noastră este să-ți îndrepți atenția asupra decorațiunilor pe care sunt ilustrate clasicele modele Volkswagen, confecționate din lemn, sticlă sau plastic. De asemenea, îți imaginezi cât de mândru ar fi bradul tău dacă ar fi luminat de o instalație cu faimosul Bus?

Poți găsi astfel de podoabe atât în magazinele de Piese și Accesorii Originale, cât și la cei care le confecționează manual. Totul este să te hotărăști ce stil vrei să adopte bradul tău, anul acesta.

Alegerea bradului de Crăciun nu este niciodată o sarcină ușoară și nici transportul acestuia, dar cei mai norocoși pot avea parte de o călătorie cu stil. Clasicele modele Volkswagen i-au fost mereu aproape bradului; ba chiar se întâmplă să devină parte din povestea de iarnă a fericiților proprietari de modele retro. Un singur lucru este cert: fotografiile celor care își transportă bradul de Crăciun cu un Beetle sau cu un Bulli, devin cu rapiditate virale pe rețelele de socializare.

 

Decorațiuni de Crăciun

Căminul tău merită să fie accesorizat cu elemente deosebite, care să-ți pună în valoare propria viziune asupra acestei sărbători. Spre exemplu, de pe o masă îmbelșugată nu trebuie să lipsească niciodata piesa de rezistență, iar de această dată nu ne referim la clasicele preparate culinare, ci la decorațiunile cu ajutorul cărora alegi să o înveselești. Am selectat o serie de imagini care să vă ofere inspirație, astfel încât prânzul sau cina de Crăciun să aibă savoare Volkswagen classic.

Clasicul Bus sau emblematica Broscuță știu să intre în spiritul Crăciunului și arată incredibil de bine dacă sunt învăluite de mii și mii de beculețe colorate. Iar norocoșii posesiori ai acestor modele știu că acesta este încă un moment în care se pot bucura alături de cel mai “retro” membru al familiei.

Biscuiții lui Moș Crăciun

Vă propunem ca în acest an, pe lângă tradiționalul cozonac, să vă îndreptați atenția și către deja celebrele cookie-uri. Pentru ca acestea să fie cu adevarat spectaculoase, puteți alege forme de mașinuțe; tot Volkswagen, tot modele clasice :). Suntem siguri că vor accelera rapid de pe masă și nu vor lăsa nicio urmă în farfuriile invitaților!

 

Crăciunul este despre fiecare dintre noi, despre timpul petrecut în familie și alături de prieteni, despre a învăța să ne bucurăm de lucurile mărunte din jurul nostru. Iar dacă în acest an îți revine rolul de Moș Crăciun, te încurajăm să citești și articolul nostru despre cadouri originale Volkswagen și Audi, care vor face ca darurile de Crăciun să fie cu adevărat speciale – https://blog.midocar.ro/2017/12/draga-mos-craciun-inspira-te-de-aici/.

Sursa foto: Instagram & Pinterest

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2