Dune. Volkswagen Beetle Dune.

011
0

Dune. Volkswagen Beetle Dune.

În cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, Volkswagen a prezentat noile Beetle Dune și Beetle Dune Cabriolet. Versiunile cu alură de crossover ale legendarului Beetle sunt inspirate după un concept prezentat anul trecut.

Volkswagen Beetle Dune

Cei mai noi membri ai familiei împrumută detalii stilistice de la clasicul Baja Bug al anilor ‘60. Caracterul aventurier al lui Volkswagen Beetle Dune este accentuat de o gură de admisie integrată în bara față, accente argintii și protecții pentru praguri și pasajele roților. Garda la sol este cu 10 milimetri mai mare față de cea a Beetle-ului normal.

Trei elemente de design definesc partea din spate a lui Volkswagen Beetle Dune: un spoiler bicolor (negru în partea superioară, culoarea caroseriei în partea inferioară), o bară spate bombată și stopuri cu tehnologie LED. Nu mai puțin de nouă nuanțe de vopsea sunt disponibile pentru noul Beetle Dune, inclusiv Sandstorm Yellow Metallic.

Pentru Coupe se poate opta pentru un plafon negru glossy. În cazul modelului Cabriolet, acesta vine exclusiv cu un soft top negru. Aspectul retro trendy se continuă la interior, unde bordul este vopsit în aceeași culoare ca exteriorul. Cusături contrastante sunt aplicate scaunelor, volanului îmbrăcat în piele și levierului frânei de parcare.

Un sistem audio high-end de la Fender de 400 watți este disponibil numai împreună cu sistemele Composition Media și Discover Media. Motorizările pe benzină sunt compuse din trei unități cu 105 CP (77 kW), 150 CP (110 kW) sau 220 CP (162 kW). De asemenea, se poate opta pentru un motor 2.0 TDI cu 110 CP (81 kW) sau 150 CP (110 kW).

În Germania, noile Volkswagen Beetle Dune și Beetle Dune Cabriolet pornesc de la 23.625€ și 27.800€.

 

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2