MIDOCAR ia parte la “Coliziunea” cu aventura

unnamed-1
0

MIDOCAR ia parte la “Coliziunea” cu aventura

Din 2 septembrie, pe marile ecrane rulează “Coliziunea”, un film cu o distribuție interesantă, ce îmbină cursele nebunești de mașini cu o poveste de dragoste bazată pe pasiune și sacrificiu. Iar pentru că aventura nu se termină după cele 99 de minute ale filmului, fiecare bilet cumpărat te înscrie în CONCURS.

afis Coliziunea

„Coliziunea” debutează cu frumoasa poveste de dragoste ce se înfiripă între Casey (Nicholas Hoult) și Juliette (Felicity Jones), doi tineri rătăciți prin Europa a căror întâlnire se dovedește a fi parte din destin.  În momentul în care Casey află că iubita sa suferă de o boală incurabilă și decide să facă rost de bani pentru a-i putea salva viața, scenele emoționante sunt înlocuite treptat de către cele pline de acțiune și adrenalină. La sugestia lui Geran (Ben Kingsley), Casey își pune în minte să îl prăduiască pe Hagen (Anthony Hopkins), un gangster german traficant de droguri, dar planul său este descoperit și este prins. Reușește să scape din mainile oamenilor lui Hagen, însă va trece printr-un șir continuu de obstacole în drumul către casă.

Prin parteneriatul cu MIDOCAR și Ana Hotels Sport din Poiana Brașov, InterCom Film îți oferă șansa să câștigi o experiență memorabilă dacă vei urmări “Coliziunea” în perioada 31 august, data avanpremierei, și 16 septembrie a.c., la Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City, București. Fiecare bilet cumpărat îți aduce o șansă în plus în tragerea la sorți pentru marele premiu: un test-drive de week-end la bordul noului Volkswagen Tiguan oferit de MIDOCAR și cazare pentru patru persoane, două nopți, la Ana Hotels Sport din Poiana Brașov.

Regulamentul campaniei este disponibil pe www.facebook.com/GrandCinemaDigiplex.

unnamed (1)

 

 

 

 

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2