#PrimavaraInVolkswagen se vede pe Instagram

LISTA-Castigatori
0

#PrimavaraInVolkswagen se vede pe Instagram

Primele zile de primăvară sunt asociate cu imagini colorate, cu soare, cu dor de ducă, dar mai ales cu mărțișoare și flori. Acesta este motivul pentru care am decis ca și anul acesta să fie #PrimavaraInVolkswagen! Doar că acum, concursul nostru se adresează atât doamnelor și domnișoarelor care conduc un Volkswagen, cât și domnilor cu imaginație, care doresc să dăruiască partenerelor mărțișoarele pe care noi le oferim ca premii.

Între 1 și 8 martie, ajută-ne să împrospătăm news feed-ul de pe Instagram cu fotografii despre #PrimavaraInVolkswagen și poți câștiga accesorii Life & Style Volkswagen.

Dacă pe bordul mașinii tale umblă gărgărițe sau și-au găsit locul flori de primăvară, dacă reușești să capturezi de la volan un apus sau un răsărit demn de dat mai departe, dacă mărțișorul este nelipsit de la oglinda retrovizoare în această perioadă sau pur și simplu ai idei originale despre cum să aduci primăvara în mașina ta Volkswagen, atunci ne bazăm pe tine în demersul nostru.

Decorează-ți mașina cu elemente specifice primăverii, fotografiază cadrul, încarcă poza pe contul tău public de Instagram și menționează în descriere @midocar, alături de hashtag-ul de concurs #PrimavaraInVolkswagen. Pentru un boost de inspirație, urmărește MIDOCAR pe Facebook, unde vom posta fotografii cu decoruri primăvăratice, suprinse dintr-un Volkswagen.

Atenție! Nu luăm în considerare decât fotografiile încărcate pe Instagram, în perioada 1-8 martie. Așa că, dacă încă nu ai un cont Instagram, acum este momentul potrivit să îți faci unul. 🙂 În data de 9 martie vom extrage și vom anunța cele 8 fotografii câștigătoare.

Asigurăm pe toată lumea că premiile sunt din cele mai drăguțe, dar și foarte utile. Regulamentul complet al concursului este disponibil aici: http://bit.ly/2lt1e99.

#PrimavaraInVolkswagen va fi, și anul acesta, una chic! 😉 Rămâi alături de noi. Pe 1 martie anunțăm START Concurs!

LATER EDIT:

Concursul #PrimavaraInVolkswagen a ajuns la final. Mulțumim tuturor celor care au luat parte la demersul nostru de a împrospăta feed-ul de pe Instagram cu fotografii despre cum se vede #PrimavaraInVolkswagen.

Felicitări celor 8 câștigători!

Premiile se vor acorda conform regulamentului de concurs.

 

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2