Arteon, noua limuzină Volkswagen

15231522_1335824529785850_1026536_o-e1480343892686
0

Arteon, noua limuzină Volkswagen

Pentru anul ce urmează, Volkswagen anunță lansarea unui model cu totul nou, Volkswagen Arteon, care îmbină designul avangardist cu manevrabilitatea dinamică, fiind o expresie concentrată a evoluției. 

Volkswagen Arteon

Volkswagen Arteon este noul sedan în patru uși, care, pe lângă tehnologie și confort, promite și multă emoție. Din punct de vedere al designului exterior, cu totul specială la noul Volkswagen Arteon este secțiunea frontală. Conturată prin linii orizontale, aceasta se remarcă prin contopirea dintre grilajul orizontal al radiatorului cu farurile tridimensionale.

Noul model beneficiază nu doar de un design revoluționar, ci este înzestrat și cu un caracter practic. Iar portbagajul extrem de spațios și ușor de accesat este unul dintre avantajele esențiale ale acestui model.

Personalitatea premium a lui Volkswagen Arteon este sugerată inclusiv prin denumirea sa. Compus din „art” și sufixul „eon”, numele noii limuzine sintetizează întregul concept ce stă la baza ei: un model de lux conturat de linii armonioase și înzestrat cu accente emoționale.

Volkswagen Arteon va fi prezentat publicului în primăvara anului 2017, în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Ulterior, în perioada verii, acesta urmează să fie disponibil pentru vânzare.

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2