Noul Audi Q7 e-tron. La vânzare din aprilie 2016

AU150071_medium-e1457338993612
0

Noul Audi Q7 e-tron. La vânzare din aprilie 2016

Primăvara vine cu vești bune pentru cei care au pus deja ochii pe Audi Q7 e-tron 3.0 TDI quattro, primul SUV hibrid plug-in diesel cu motor în 6 cilidri și tracțiune quattro integrală din istoria mondială a acestui segment. Comezile pentru acest model pot fi plasate începând cu luna aprilie a acestui an, urmând ca livrările să aibă loc din vară.

Der Audi Q7 e-tron quattro auf dem Automobilsalon Genf 2015.

Pentru noul Q7 e-tron, Audi garantează o autonomie electrică de 56 de kilometri, transformând experiențele urbane într-unele nepoluante. Pe de altă parte, pentru rutele mai lungi, intră în acțiune motorul V6 3.0 TDI, propulsat de 373 CP și un cuplu de 700 Nm. Puterea sa este suficientă pentru a sprinta până la 100 km/h în 6,2 secunde, însă nu va putea depăși 225 km/h, viteza maximă admisă. Consumul de carburant pentru acest model diesel este estimat la 1,8 litri de motorină la 100 km, determinând o autonomie totală de 1.410 km, parametri aflați în conformitate cu NEDC (New Europesn Driving Cycle).

În echiparea standard a modelului Audi Q7 e-tron se găsesc o mare pare dintre dotarile opționale ale variantei de bază, în valoare de aproximativ 7.000 de euro: faruri LED, navigație MMI plus cu MMI all-in-touch, Audi Virtual Cockpit. Totodată, bordul noului Q7 e-tron este echipat cu un ecran TFT de înaltă rezoluție și cu o grafică bine definită, ce afișează inclusiv nivelul de energie al motorului electric, fluxul de energie al sistemului plug-in hibrid sau starea de încărcare a bateriei. Pentru a stoca energia electrică, Audi Q7 e-tron folosește un set de acumulatori LI-Ion cu o capacitate de 17,3 kW.

Modelul Audi Q7 e-tron, în echiparea standard, mai cuprinde elemente precum cablul pentru încărcarea motorului electric în stațiile publice și un cablu de încărcare cu afișaj grafic, care oferă conexiuni electrice la prizele casnice și industriale. Datorită noii tehnologii de încărcare cu două faze, încărcarea completă la o priză industrială cu o putere de 7,2 kW durează doar două ore și jumătate.

Alături de confortul interior și eficiența de control a climei, sistemul standard de management termic cu pompă de căldură integrată reprezintă un criteriu de referință în ceea ce privește gama electrică. Acest sistem a fost special dezvoltat pentru plug-in-ul hibrid al familiei Q7, Audi fiind primul producător din lume care dispune de această tehnologie.

Prin intermediul serviciului Audi e-tron și a aplicației Audi MMI, smartphone-ul poate fi folosit pentru verificarea de la distanță a procesului de încarcare a bateriei, precum și pentru reglarea climatrizării interioare sau administrarea istoricului călătoriilor.

Prețul de pornire pentru acest model este de 80.500 de euro.

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2