Noul Audi A7 Sportback

A7140077_medium-e1412942910587
0

Noul Audi A7 Sportback

La debutul modelului A7 in anul 2010, Audi impunea noi standarde in design-ul auto, expunand estetica atletica si inalta eleganta. Gratie noilor motorizari, transmisii, faruri, blocuri optice spate si sistemelor de infotainment, spatiosul coupé in 5 usi este acum mai puternic si mai atractiv. Noul A7 Sportback combina emotia cu sportivitatea unui coupé si confortul unei limuzine cu avantajele functionale ale unui Avant.

Noua versiune a modelului in cinci usi masoara 4,97 metri in lungime si este echipat cu noi trasaturi marcante si sportive. Cele mai multe modificari au fost aduse grilei Singleframe, barelor de protectie, tevilor de evacuare si farurilor. Tehnologia LED este acum standard. Audi A7 Sportback poate fi configurat cu faruri cu tehnologie Matrix LED, asigurand iluminarea optima a soselei fara a orbi ceilalti participanti la trafic. Impreuna cu farurile Matrix LED, modelul ofera si semnalizare dimanica pentru faruri, aceasta fiind standard pentru blocurile optice spate.

Paleta de culori a fost reproiectata, oferind cinci optiuni de culori chiar si pentru scaune, iar noile materiale pentru interior, inclusiv ornamentele din aluminiu si lemn de nuc Beaufort si pielea Valcona, impresioneaza prin gradul lor de prelucrare. Sistemul de operare MMI radio este standard, acesta putand fi echipat suplimentar cu head-up display.

Audi a motorizat Noul A7 Sportback cu o gama de cinci motoare puternice si extrem de eficiente: doua unitati Otto si trei Diesel, toate indeplinind norma de poluare Euro 6: 3.0 TDI ultra/ 218 CP, 3.0 TDI quattro/ 272 CP, 3.0 TDI bi-turbo quattro/ 320 CP, 3.0 TFSI quattro/ 333 CP, 4.0 TFSI/ 450, cel din urma fiind disponibil pe modelul S7 Sportback. Pentru versiunea „ultra” de 160 kW/218 CP si tractiune fata, motorul V6 cu o capacitate de trei litri consuma in medie 4,7 litri de carburant pe suta de kilometri, valoare corespunzatoare unor emisii de CO2 de 122 g/km.

Unitatea 3.0 TDI biturbo clean diesel produce 235 kW (320 CP) si lucreaza cu o transmisie tiptronic cu 8 trepte de viteza. Toate celelalte motorizari sunt prevazute cu transmisie S tronic cu 7 trepte de viteza. Pentru versiunile cu tractiune fata, transmisia cu dublu ambreiaj a fost reproiectata in intregime, inlocuind transmisia multitronic. Pentru motorizarile cu putere peste 200 kW (272 CP), tractiunea integrala permanenta quattro poate fi suplimentata cu un diferential sport, care distribuie in mod activ puterea intre rotile spate.

Audi A7 Sportback

Sistemele de asistenta, inclusiv Adaptive Cruise Control cu functie Stop & Go, asistentul la vedere pe timp de noapte si sistemul de siguranta Audi Pre Sense sunt, de asemenea, de ultima generatie. Audi Side Assist si Audi Active Lane Assist lucreaza indeaproape pentru a face schimbul benzilor de rulare si mai sigur.

Pretul de pornire este de 60.500 Euro ( TVA inclus), pentru 3.0 TDI S-tronic/ 218 CP, cu tractiune fata.

Puteti adresa intrebari suplimentare consilierilor Audi MIDOCAR Vitan: vanzariaudi@midocar.ro

 

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2