Cum a fost la Graffiti Wrooom #2?

DSC3111-e1435584369186
0

Cum a fost la Graffiti Wrooom #2?

Saptamana trecuta, pe 20 iunie, la MIDOCAR Vitan a avut loc a doua editie a micro-festivalului urban Graffiti Wrooom. Ne-am reintalnit cu proiectele-prietene si am colorat ziua de sambata cu graffiti, note muzicale si voie buna.

Festivalul a fost reprezentat anul acesta de 12 comunitatiAdopta, Iubeste, Adora, Bicicletele Pegas, Bastart – Back to cool.,Burger Van, Descult in iarba, Dume de mestecat, Fabrica de LitereIncubator107, Limonada lui IULIAN, Partial Color, Sapte pisici, Wood Be Nice, care au creat o punte de legatura intre vizitatorii Festivalului si societatea civila.

Conceptul de anul acesta a fost completat de o sesiune de test-drive in premiera in Romania cu e-up!, prima masina electrica de serie fabricata de Volkswagen, precum si de o expozitie istorica a familiei Volkswagen Transporter. In centrul atentiei (dar si al evenimentului fizic) a fost Portocală, bus-ul AutobazaRadio, pe care l-am pregatit pentru a deveni primul studio de radio mobil din Romania. Membrii trupei E.M.I.L. l-au inaugurat cu un prim concert live acustic si multe dintre activitatile Autobaza au gravitat in jurul lui Portocală.

Alex Vasile a creat un nou graff anul acesta, in conformitate cu tema evenimentului, iar The Orion, byITI si Paula Duță au desenat un adevarat univers in jurul lui Portocală.

Evenimentul Graffiti Wrooom #2 a avut sustinerea partenerilor Castrol Romania, Porsche Finance Group, Posca Romania, Ro Image, SubKultura si ExperimentalistRO.

 

 

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2