Déjà-vw #2, o sărbătoare a culturii Volkswagen Classic & New

deja-vw_logo_v2
0

Déjà-vw #2, o sărbătoare a culturii Volkswagen Classic & New

În perioada în care toamna își intră pe deplin în drepturi, MIDOCAR desfășoară Déjà-vw, un eveniment inspirat din atmosfera anilor ’70 și animat de tehnologie auto de ultimă generație. Pe 8 octombrie, aducem istoria Volkswagen la ea acasă. Déjà-vw are loc la MIDOCAR Otopeni, începând cu ora 10:00.

deja-vw_logo_v2

Ediția Déjà-vw din acest an va fi, cu siguranță, o experiență care va stârni imaginația și pofta de condus.

Energia va fi generată de Portocală, modelul Volkswagen T2 B Panel recondiționat și transformat de Autobaza în studio de radio mobil. El va alimenta voia bună cu un playlist hippie și indie-rock alternative. În completarea atmosferei, artiști desenatori, pictori, tatuatori și graficieni, inspirați de modelele icon Volkswagen și Audi, vor realiza live imaginile calendarului MIDOCAR 2017.

În zona Micro Expo-VW ai toate șansele să îți descoperi o nouă pasiune. Alături de Muzeul Jucăriilor din București, iubitorii de machete Volkswagen vor expune cele mai rare și mai interesante mașinuțe din colecțiile lor. De neratat este și clasicul Volkswagen Beetle din 1971, transformat recent într-o mașină complet electrică, ce vine la Déjà-vw să își spună întreaga poveste.

Și pentru ca incursiunea în istoria Volkswagen să fie completă, membrii Volkswagen Classic Club își vor alinia modelele retro într-o frumoasă expoziție. Bineînțeles, totul va fi condimentat din plin cu tehnologie Volkswagen de ultimă generație și sesiuni de test-drive. Poți alege să testezi oricare dintre modelele gamei Volkswagen: noul și vibrantul up! beats, fermecătorul Polo cu un veșnic spirit tânăr, faimosul Golf, modelul Jetta perfect adaptabil indiferent de context, elegantul model Volkswagen Passat, noul și distinsul Tiguan sau chiar impunătorul Volkswagen Touareg.

Volkswagen e-mobility este reprezentat la Déjà-vw de trei modele, pe cât de electrizante, pe atât de fascinante. Volkswagen e-up!, Volkswagen Golf GTE și Volkswagen Passat GTE îți vor face introducerea în universul tehnologiei electrice și plug-in hibride.

Iar pentru că paza bună trece primejdia rea, specialiștii noștri ți-au pregătit un pachet de verificări și accesorii utile, care te vor ajuta să întâmpini schimbarea vremii fără emoții și probleme tehnice. Tu te bucuri de activitățile de la eveniment, iar mașina ta se pregătește pentru sezonul rece.

La a doua ediție Déjà-vw, sărbătorim cultura Volkswagen și curentul retro alături de: AquareliefBasTart, ByITI, Chocolat SalonCoffee-Bike, Muzeul JucariilorPartial ColorPegas, Radu Fugarescu Photography, Renovatio e-charge, Robert Obert, Sapte Pisici, Squadra Pizza, Vandal ClubVazduh, Tintea Nailing Design, Tokyo Toys și Wood Be Nice.

Evenimentul este susținut de Autobaza și Volkswagen Classic Club. Parteneri ne sunt Castrol România și Porsche Finance Group.

Promitem un efect 100% Déjà-vw!

deja-vw

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2