Mașinuțe LEGO cu nostalgie

2686826-o_1aukbsfk412otjc91mcp13a81tq3k-full
0

Mașinuțe LEGO cu nostalgie

Jocurile LEGO au încetat să mai fie doar o atracție pentru cei mici, atunci când adulții au găsit în ele o excelentă modalitate de a se destinde și de a se distra. Astfel că, în seria LEGO Creator, au fost introduse seturi pentru reproducerea cât mai reală a modelelor auto, jucării ce au devenit un must have pentru colecționari.

Deja celebre pentru designul lor gândit în cele mai mici detalii, seturile cu peste 1.000 de piese pentru construirea machetelor LEGO Volkswagen Beetle și Volkswagen T1 Camper Van reprezintă o provocare chiar și pentru adulți. Dar, satisfacția și euforia de la final, merită efortul acestei complexe și frumoase experiențe .

Micuțul Beetle LEGO cuprinde o serie de elemente caracteristice modelului real: culoarea caroseriei albastru azur, protecțiile curbate ale roților, parbrizul plat, farurile rotunde, bara de protecție cu număr de înmatriculare, logo-ul Volkswagen, rezervorul pentru combustibil și un motor în 4 cilindri răcit cu aer reprodus în cele mai mici detalii. Și pentru interior s-a ținut cont de toate amănuntele; Beetle-ul LEGO are scaune rabatabile, uși cu tapițerie bej și o plansă de bord complexă. La exterior, modelul este accesorizat cu suport pentru bagaje, o placă de surf și o ladă frigorifică.

Iată cum, la modul fast-forward, ajungi de la peste 1.000 de piese să ai un Volkswagen Beetle.

La fel de captivantă este și construcția van-ului Volkswagen T1 Camper, cu toate detaliile specifice modelului icon. De la designul exterior marcat de linia ”V” în partea frontală, până la plafonul rotunjit cu portbagaj atașat, pop-up-ul cu material textil, ferestrele cu deschidere în exterior sau motorul Volkswagen în patru cilindri. La interior, Camper Van-ul este dotat cu banchetă în partea din față, schimbător de viteze, bord cu vitezometru sferic, banchetă și măsuță rabatabile în partea din spate, perdele autentice în carouri, dulap cu oglindă și chiar un tablou.

Clipul de mai jos te va ajuta să îți faci o idee despre experiența pe care ți-o va oferi construirea acestui model.

Deși în acest moment este doar la nivel de concept, în seturile LEGO Creator Expert ar putea intra și Volkswagen Mk1 GTI. Făcut public în acest an aniversar GTI, conceptul mașinii LEGO ilustrează modelul construit impresionant de precis, care dispune inclusiv de specifica dungă roșie și plăcuță de înmatriculare cu numele modelului. Iar capota simpaticei mașini este rabatabilă, lăsând la vedere un motor, alături de baterie și carburator. Însă ceea ce impresionează este interiorul extrem de detaliat, specific modelului GTI. Acesta afișează un bord cât se poate de real și atent finisat, cu volan, schimbător de viteze, manetă pentru frână de mână, radio casetofon și două rânduri de scaune.

 

Nu ne rămâne decât să ne arătăm entuziasmul pentru frumoasa mașinută LEGO Mk1 GTI și să așteptăm intrarea ei în producție. Dar până atunci, replicile LEGO ale machetelor Volkswagen  T1 Camper Van și Volkswagen Beetle ar putea fi idei bune de luat în calcul pentru cadoul de Crăciun. 🙂

 

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2