Noul Tiguan – Descoperă Eleganța și Performanța

tiguan-1
0

Noul Tiguan – Descoperă Eleganța și Performanța

În universul SUV-urilor, Volkswagen a redefinit standardele odată cu lansarea noului Volkswagen Tiguan 2024. Cu o combinație perfectă între eleganță și dinamism, acest model impresionează atât din punct de vedere estetic, cât și în ceea ce privește performanța și tehnologia avansată.

Design Exterior Remodelat

Cu un preț începând de la 33.269€* (TVA inclus) pentru varianta de bază echipată cu motorul 1.5 TSI de 130CP și transmisie DSG, noul Tiguan atrage atenția încă de la prima vedere. Linii fluide, proporții bine definite și prize de aer mari definesc designul său exterior, oferind o siluetă sportivă și atrăgătoare. Grila subțire și semnătura luminoasă reproiectată adaugă un element de eleganță și modernitate.

Dotări și Teconologie Avansată

În interior, noul VW Tiguan își continuă impresionanta evoluție. Dotat cu echipamente și opțiuni inovatoare, acest SUV oferă o experiență premium fiecărui pasager. Ecranul digital de 10“ din cockpitul digital, infotainment-ul de 12,9“, climatronicul și recunoașterea semnelor de circulație sunt doar câteva dintre dotările standard care îți facilitează călătoria.

Confort și Conectivitate

Interiorul este gândit pentru a oferi un nivel superior de confort și funcționalitate. Volanul multifuncțional, consola centrală cu funcții noi și sistemul de navigație Discover Pro Max te încurajează să explorezi fiecare călătorie cu plăcere și încredere.

Siguranță Avansată

SUV-ul Tiguan 2024 nu doar impresionează prin aspect și tehnologie, ci și prin preocuparea pentru siguranță. Opțional, poți opta pentru pachetul Travel Assist, care adaugă un asistent de conducere extrem de util. Acesta poate menține banda de rulare, distanța față de vehiculul din față și viteza setată, oferindu-ți o experiență de condus mai sigură și mai relaxantă.

În Concluzie

În concluzie, noul Tiguan 2024 este mai mult decât un simplu SUV – este o combinație perfectă între stil, performanță și tehnologie avansată. Descoperă eleganța și confortul oferite de acest model și pregătește-te să evadezi în fiecare călătorie. Pentru mai multe informații și pentru a programa un test drive, contactează-ne astăzi la Midocar!


Înscrie-te la test drive sau discuta cu unul din consultații MIDOCAR.

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2