Graffiti Wrooom #4: au fost averse, dar de zâmbete și culori

RF03052-Copy
0

Graffiti Wrooom #4: au fost averse, dar de zâmbete și culori

Weekend-ul trecut, la Graffiti Wrooom #4, curtea reprezentanței MIDOCAR Vitan a fost invadată de bună dispoziție. Au fost aici oameni frumoși, unele dintre cele mai interesante proiecte din oraș, mașini clasice atent recondiționate, dar și cele mai noi modele Volkswagen și Audi. Ne-am bucurat de iarbă verde și de explozie de culori, am sărbătorit momente importante din istoria auto, ne-am jucat și ne-am relaxat.

Sâmbătă dimineața soarele ne-a zâmbit. Baloanele și umbrelele colorate dansau în adierea vântului, în timp ce mașinile clasice au parcat, rând pe rând, în curtea reprezentanței MIDOCAR Vitan. Pe toți cei care ne-au vizitat, i-am invitat să ia parte la petrecerea noastră: MIDOCAR a împlinit un sfert de secol. Printre baloane colorate, peste 100 de fotografii au povestit despre cei 25 de ani de MIDOCAR.

O altă poveste fascinantă s-a spus în showroom-ul Volkswagen. Cu sprijinul celor de la Volkswagen Classic Club am putut oferi publicului un exploded view senzațional: un Kafer din 1965, recondiționat, expus piesă cu piesă. Retro Camping Display a fost despre bus-uri și broaște parcate pe iarbă, dar și despre sezlonguri, hamace și decoruri retro care au invitat la relaxare.

Noului Golf, prezent în două variante, electric și GTI, i-am dedicat un corner în care crosele și mingile de golf au oferit prilej de joacă. Graffiti Wrooom l-a adus pentru prima dată în curtea unei reprezentanțe auto din România și pe noul model Volkswagen Arteon, parcat în inima micro-festivalului urban.

Cel  mai important reprezentant al progresului prin tehnologie a fost Audi Q7 e-tron, în timp ce istoria mărcii Audi a fost adusă în atenția publicului de Audi 80 și Audi 100. În showroom-ul Audi, am celebrat cele 25 de momente importante din acest an pentru Audi Tradition.

S-a desenat cu cretă colorată pe asfalt, s-au făcut castele din nisip, a fost live painting chiar și pe butoaie, s-a colorat un graffiti wall și s-au testat cele mai noi modele Audi și Volkswagen. Împreună ne-am bucurat de soare și de muzică bună, alături de Autobaza Radio și Hot Casandra.

Mulțumim tuturor celor care au fost prezenți: alexandrumaris.ro, All4smile, Bicicletele Pegas, Barci în Bagaje, Chocolat Salon, Dizonaur, Fairies’ Touch, Handmade Revolution, Minorswing Hammocks, Ninebot Romania, Partialcolor, Pink Zipper, Vegart, Velio Gifts, The Bus Specialty Coffee, Time In, Tricouri pictate Ilik’Art, Wood Be Nice.

Mulțumim, de asemenea, prietenilor de la Autobaza și Volkswagen Classic Club, dar și partenerilor noștri Castrol Romania și Porsche Finance Group.

Foto credit: Radu Fugărescu.

 

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2