Premierele Volkswagen la Salonul Auto de la Geneva 2016

up_5897-e1456301725227
0

Premierele Volkswagen la Salonul Auto de la Geneva 2016

Noua ediție a urbanului Volkswagen up! și un concept inovativ de SUV marca Volkswagen vor fi modelele pe care producătorul german le aduce în centrul atenției la standul său din cadrul Salonului Auto de la Geneva în această primăvară.

Dacă vorbim de noul Volkswagen up!, vorbim de varietate. Modelul va veni cu o serie de modificări estetice și tehnologice ce vor oferi opțiuni suplimentare de personalizare a mașinii.

La exterior, producătorul ne pune la dispoziție o paletă mai largă de culori pentru caroserie și o gamă de motive decorative ce pot fi aplicate pentru un plus de individualitate. La interior, noul Volkswagen up! va veni cu modificări la nivelul tapițeriei și a scaunelor, care vor fi mai confortabile de această dată. Mai mult decât atât, așteaptă-te să fii surprins de cel mai avansat suport pentru smartphone. Prin integrarea telefonului mobil inteligent în sistemul multimedia al modelului, vei avea acces la navigație, la muzică și la o serie de date despre autoturismul tău. Tot ce trebuie să faci este să îți conectezi telefonul la sistemul multimedia prin intermediul aplicației Volkswagen up!. Iar dacă îți place să conduci în ritmul muzicii, atunci o să te încânte linia Beats a noului Volkswagen up!. Aceasta are în dotare un sistem audio de 300 watt proiectat de către BeatsAudio SUA.

În ceea ce privește motorizarea, noul Volkswagen up! îți oferă posibilitatea de a alege între un sistem de propulsare pe benzină cu 90 de CP, CNG (Compressed Natural Gas) sau alimentare electrică inovativă.
Pentru noul Volkswagen up!, producătorul german ne promite 3 linii de echipare, o versiune hybrid, dar și o varintă cu 2 locuri foarte spațioasă.

Cât despre cealaltă surpriză pregătită de Volkswagen pentru Salonul Auto de la Geneva, producătorul german anunță prezentarea unui nou concept de SUV, prin intermediul căruia își propune să ofere o perspectivă realistă asupra unui model de serie complet diferit.

Dacă despre exterior nu avem mai multe informații decât ne poate transmite fotografia de teaser, despre interiorul noului SUV știm că se va baza pe un concept asemănător modelului BUDD-e: simplu, cu foarte puține butoane fizice. Prețurile pentru acest model se anunță a fi unele accesibile comparativ cu cele din clasa automobilelor compacte.

Salonul Internațional Auto de la Geneva se va desfășura în perioada 3 – 13 martie 2016.

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2