Deja-vw – tribut adus spiritului Volkswagen

9.-SEPTEMBRIE-Cutarica
0

Deja-vw – tribut adus spiritului Volkswagen

In prag de Salon Auto, Oktoberfest, Halloween si alte sarbatori autohtone sau imprumutate, MIDOCAR propune o reintoarece in atmosfera hippie si chill a anilor ’70. Pe 4 octombrie, aducem istoria Das Auto la ea acasa. Déjà-vw are loc la MIDOCAR Otopeni, incepand cu ora 10:00.

Invitatii petrecerii-manifest vor aduce tribut culturii Volkswagen de ieri si de azi si curentului retro. La pupitru se va afla Calin Gheorghe. In evenimentul care mixeaza noul si clasicul, se lanseaza Autobaza Radio, primul radio online de drive. Sambata dimineata, incepand cu ora 10:00, curtea dealer-ului va rasuna pe muzica si versurile The Beatles, The Smiths, Robin and The Backstabbers, Led Zeppelin, James Blake etc.

Playlist-ul, comunitatile si proiectele culturale se imbratiseaza intr-un cadru de poveste, in mijlocul caruia se va naste calendarul anului 2015. Sase artiști grafici vor experimenta vizualuri, pornind de la fotografii ale Volkswagen-urilor clasice, apartinand membrilor Autobaza. La sfarsitul zilei, 12 planse vor pleca spre digitalizare. Ele vor deveni filele unui calendar vintage.

Participantii la eveniment vor fi implicati intr-o experienta originala: test-ride cu 6 masini clasice Volkswagen si test-drive cu noile modele din parcul MIDOCAR. Membrii Autobaza, proprietari ai unei suite clasice, le vor fi soferi intr-o plimbare de poveste la bordul modelelor Volkswagen T2, Volkswagen Beetle si Volkswagen Karmann Ghia. Consilierii MIDOCAR le vor pune la dispozitie cele mai noi modele din parcul auto Volkswagen MIDOCAR: up!, Noul Polo, Noul Sportsvan, Noul Golf, Golf Variant, Tiguan si Passat.

Masina oficiala a evenimentului, Volkswagen Transporter, le va deveni courtesy-car celor care vor sa se alature petrecerii. Plecarea are loc de la Fantana Miorita, sensul spre Baneasa, sambata, la ora 11:00.

Programul evenimentului este disponibil pe www.midocar.ro/deja-vw/

Provocat de Grolsch si sustinut de POSCA, evenimentul este realizat in parteneriat cu Castrol Romania, Michelin Romania si Porsche Finance Group.

 

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2