#MergemLaWörthersee, ediția a III-a

Picture1-e1461842865196
0

#MergemLaWörthersee, ediția a III-a

MIDOCAR desfășoară a treia ediție a campaniei #MergemLaWörthersee în perioada 4-8 mai 2016. Echipa formată din reprezentanți MIDOCAR și comunități partenere va fi la Reifnitz și va transmite informații interesante de la cea mai mare întâlnire a fanilor Grupului Volkswagen.

Ediția din acest an a festivalului Wörthersee este una specială: se aniversează 35 de ani de la prima reuniune a iubitorilor de modele produse de grupul Volkswagen și 40 de ani de la apariția modelului Volkswagen Golf GTI. Evenimentul de pe malul lacului Wörthersee din Austria se desfășoară între 4 și 7 mai și este organizat sub motto-ul “Back to the roots”.

Întâlnirea anuală de la Wörthersee a luat naștere în 1982, atunci când mai puţin de 100 de fani GTI și-au dat întâlnire la Reifnitz, în Austria, pe malul lacului Wörthersee. Festivalul a luat amploare de-a lungul timpului, iar, în prezent, între 100.000 și 150.000 de iubitori ai mărcilor produse de Grupul Volkswagen vin din toată Europa la Reifnitz.

Pentru că publicul român ne-a urmărit cu interes în anii precedenți, și anul acesta vom fi prezenți la Wörthersee, de unde vom transmite cele mai interesante informații despre concepte auto unice dezvăluite în exclusivitate, modele clasice modificate spectaculos, modele în ediție limitată.

De această dată, alături de reprezentanții MIDOCAR vor transmite știri live de la Festival și comunitățile partenere:  Autobaza Radio, Bărboși, Bastart, Romanian SupercarS, Urbanic, Volkswagen Classic Club România, We Must be Trippin.

Dacă Skoda și Audi nu au dezvăluit încă nimic despre modelele pregătite pentru Festivalul din acest an, Volkswagen a anunțat deja două concepte unice Golf și Golf Variant și multe surprize pentru comunitățile GTI. Pentru prima dată în istoria festivalului, fanii GTI sunt implicați în organizarea evenimentului și vor avea propria expoziție cu modele legendare în zona oficială Volkswagen.

Campania #MergemLaWörthersee se desfășoară în perioada 4-8 mai 2016, concomitent cu Festivalul de la Wörthersee. Pe parcursul celor 5 zile vă invităm să ne urmăriți pe micro-site-ul campaniei www.midocar.ro/Wörthersee și să vă înscrieți la concursurile noastre zilnice.

Tot pe micro-site-ul campaniei vom încărca zilnic fotografii captivante și vom adăuga articole cu informații proaspete de la eveniment pentru a vă introduce în atmosfera Festivalului. Ne puteți urmări și pe Facebook, Instagram și Twitter după hashtag-ul #MergemLaWorthersee.

Pe durata deplasării, MIDOCAR sărbătorește mărcile Volkswagen, Audi și Skoda cu oferte speciale: reduceri la accesorii originale și la kit-uri de tunning Volkswagen Golf, discount-uri la operațiuni de tinichigerie, evaluare gratuită Das WeltAuto, prima revizie gratuită pentru autovehiculele Volkswagen achiziționate și primele două revizii gratuite pentru autoturismele Audi achiziționate în perioada Festivalului.

Picture1

Campania „#MergemLaWörthersee” este susținută de ALCAR WHEELBASE ROMANIA, Castrol România, Porsche Finance Group și Școala de Drift Sorin Ene, primii doi parteneri menționați fiind și sponsori oficiali ai evenimentului organizat în Austria.

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2