Graffiti Wrooom #3

DSC3716-e1464614247695
0

Graffiti Wrooom #3

Ajuns la a treia ediție, micro-festivalul urban Graffiti Wrooom promite aceeași atmosferă colorată cu care v-a obișnuit deja. Sâmbătă, 4 iunie, redeschidem porțile reprezentanței MIDOCAR Vitan și găzduim unele dintre cele mai frumoase proiecte pop-art și sociale, pe care le îmbinăm cu  frânturi din istoria Volkswagen și tehnologie auto de ultimă generație.

În acest an, evenimentul gravitează în jurul celor 40 de ani Volkswagen GTI. Tematica se va regăsi printre manifestările artiștilor prezenți la festival și îi vom dedica un spațiu outdoor, unde vom expune modele clasice, accesorii și panouri cu informații din istoria Golf GTI.

_DSC3716

Curtea va fi colorată de Partialcolor, care va ilustra printr-un auto-graff tematica evenimentului, de minunatele oldtimere Volkswagen și de o expoziție cu cele mai frumoase fotografii surprinse anul acesta la întâlnirea fanilor Volkswagen de la Woerthersee. Vom amenaja inclusiv un Retro Camping Display – o senzațională expoziție de Van-uri T2, prin care ne propunem să vă dezvăluim o mică parte din poveștile despre prietenie, iubire și spirit de aventură care se conturează în jurul acestor modele icon.

Portocală, un Volkswagen T2 recondiționat și transformat în studio de radio mobil, va fi din nou prezent la Graffiti Wrooom. El va face atmosferă pe ritmurile Autobaza Radio.  Iar dintre planurile noastre pentru ediția din acest an a festivalului, vă mai dezvăluim că vom avea live-painting cu multă cofeină, istorie Volkswagen ilustrată chiar și pe lemn, accesorii cu broaște și bus-uri, gânduri atent caligrafiate, pictură corporală cu henna, joc și joacă cu kendame, blănoși pentru adopție și test drive pe două și pe patru roți.

Volkswagen e-mobility este prezent la Graffiti Wrooom cu două modele pe care ar trebui neapărat să le testezi: Volkswagen e-Golf, cu până la 99% mai economic decât un Golf clasic, și Golf GTE fratele hibrid electric al lui GTI. Sau dacă vrei puțin mai multă adrenalină, te poți înscrie la test-drive cu puternicul Golf R. Tot în ziua festivalului vei avea ocazia să testezi cel mai nou model Volkswagen, mult-așteptatul Tiguan.

Nici ofertele de service nu trebuie trecute cu vederea. Dacă ești posesor de Volkswagen, Audi sau Skoda poți beneficia de prețuri promoționale pentru igienizarea instalației de climatizare. Gratuit, îți oferim și o verificare a mașinii în trei puncte: interogare pe tester, verificare baterie pe tester și verificare stare autoturism pe elevator.

A treia ediție Graffiti Wrooom îi aduce la MIDOCAR Vitan pe Adopta, Iubeste Adora, Atelierele Pegas, Descult in iarba, Wood Be Nice, Bine Scris, Partialcolor, Minorswing Hammocks, Henna Journey, Mesteshukar Butiq, Color T-SHIRTS, Sapte Pisici, Aquarelief, Kendama Romania, Squadra, E-Mobility, Coffee-Bike, Celcete Vede, Mad Hatter, MURALRadu Fugarescu Photography și Chromatix.

Evenimentul este susținut de Castrol Romania, Porsche Finance Group, UBER, Bergenbier și Doppelherz Aktiv. Nu am fi reușit să-l facem atât de colorat și frumos fără sprijinul prietenilor de la Autobaza și Volkswagen Classic Club .

Sperăm că ți-am stârnit pofta de #GraffitiWrooom și că sâmbătă ne vei face o vizită. Iar dacă nu vrei sa vii mașina, poate te ajută să știi că UBER oferă utilizatorilor noi o cursă gratuită în limita a 25 de lei. Trebuie doar să folosești codul WROOOM.

Intrarea la eveniment este liberă.

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2