Wörthersee la a 35-a ediție. Back to the roots

DSC2368-e1460969506796
0

Wörthersee la a 35-a ediție. Back to the roots

Anul acesta este un an dublu aniversar pentru Volkswagen: pe lângă cei 40 de ani împliniți de la apariția primului model Golf GTI, se sărbătoresc și 35 de ani de întâlniri ale fanilor GTI la Wörthersee.

_DSC2368

La momentul lansării, Volkswagen Golf GTI a fost considerat o apariție revoluționară, sportivitatea fiind o caracteristică deținută până atunci doar de autoturismele de circuit. Cinci ani mai târziu, curentul GTI a reunit, pentru prima dată, proprietarii entuziaști pe malul lacului Wörthersee, în Austria. Deși pe atunci număra mai puțin de 100 de participanți, întâlnirea GTI s-a transformat în timp în cea mai mare reuniune a fanilor VAG, marcată nu doar cu experiențe inedite, ci și cu un Golf GTI sculptat în granit. Astăzi grupul Volkswagen este sponsorul oficial al acestui eveniment.

An de an, timp de patru zile, la Wörthersee se adună peste 150.000 de fani din toată Europa, ce trăiesc cu intensitate acest festival. Concepte auto unice, modele clasice modificate spectaculos, modele în ediție limitată – acestea sunt unele dintre bucuriile de care pot profita cei prezenți la această întâlnire. Însă expoziția de mașini se întinde și după zona oficială: comunitățile VAG sunt cele care trasformă reuniunea într-un adevărat festival, în care mașinile aranjate până la ultimul detaliu defilează sub atenta privire a juriului de pe margine. 🙂

_DSC3118

Festivalul de la Wörthersee ajunge în acest an la a 35-a ediție, un moment foarte important pentru Volkswagen, cu atât mai mult cu cât GTI este și el sărbătorit. Motto-ul întâlnirii, „Back to the roots”, este cel prin care Volkswagen își propune să facă o incursiune în timp, către momentul în care s-a născut o legendă.

De aceea, pentru prima dată în istoria festivalului, comunitățile GTI sunt serios implicate în organizarea evenimentului. Le vom putea întâlni în zona oficială a festivalului unde își vor expune modelele legendare într-un cadru organizat. Până atunci, însă, Volkswagen ne introduce în atmosfera de sărbătoare prin intermediul celor trei filmulețe documentare, ale căror protagoniști sunt chiar pasionații GTI pe care îi vom întâlni la standul oficial Volkswagen.

 

 

O altă surpriză pregătită de Volkswagen pentru fanii GTI la cea de-a 40-a aniversare, este realizarea unui pachet de cărți de joc cu cele mai apreciate modele GTI ale fanilor. Doar cei prezenți la ediția din acest an a festivalului de la Wörthersee vor putea intra în posesia acestui pachet de cărți, disponibil în ediție limitată.

Pentru al treilea an consecutiv, MIDOCAR va fi prezent la Wörthersee, de unde îți va prezenta cele mai interesante prototipuri, tunning-uri și povești ale oamenilor pasionați. Ediția din acest an se va desfășura în perioada 4-7 mai. Fiți cu ochii pe noi! #MergemLaWörthersee.

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2