Vedetele Audi în 2018

Static photo
Colour: Ara Blue
0

Vedetele Audi în 2018

Mai mult sau mai puțin previzibile, lansările pregătite de Audi pentru acest an sunt pe cât de numeroase, pe atât de interesante. Dezvăluit încă de la finele anului trecut, Audi A7 Sportback va ajunge în România în decursul acestui an, alături de varianta L a noului Audi A8. Audi A4 va primi îmbunătățiri, iar pentru A8 și Q5 se va putea opta pentru varianta plug-in hibrid. Cele mai spectaculoase apariții vor fi, însă, noile generații A1, A6 și Q3. De asemenea, Audi își va îmbogăți gama cu un model complet nou: Q8.

Prin seducătoarea lui sportivitate, Audi A7 Sportback s-a diferențiat, dintotdeauna, în segmentul premium. Însă, noua generație ilustrează dinamica în cele mai frumoase moduri pe care le-ați văzut până acum. Începând cu forma ascuțită a farurilor, ce încadrează grila Singleframe din partea frontală, continuând cu silueta coupé și cu spatele sculptural, Audi A7 Sportback este rezultatul noului și revoluționarului limbaj de design Audi,  putând fi, în același timp, un quattro veritabil. De remarcat la noul model este și spațiul interior, considerabil mai generos comparativ cu generația anterioară, fibra de carbon, pachetul spectaculos de lumini ambientale și, mai ales, un cockpit complet reproiectat, extrem de digitalizat și intuitiv. Cu acest nou model veți putea face cunoștință, în showroom-ul nostru, la sfârșitul primului trimestru.

În aceeași perioadă, veți putea întâlni și noul Audi A8 L. Versiunea L a modelului oferă, pe lângă o experiență cu totul nouă, ca rezultat al progresului prin tehnologie, și o nouă dimensiune călătoriilor dumneavoastră. Spre deosebire de versiunea standard, Audi A8 L are un ampatament mai lung cu 13 centimetri, ceea ce asigură un confort sporit pasagerilor din spate.

La începutul verii, va intra în scenă noul Audi A6, nedezvăluit, încă, de către producătorul german. Tot atunci, gama modelelor Audi se va îmbogăți  cu un nou SUV, Audi Q8, al cărui concept a fost prezentat deja în primăvara anului trecut, la Salonul Auto de la Geneva. Cu un motor V6 3.0 TFSI, sistem hibrid de propulsie și compresor alimentat electric, Audi Q8 este, la nivel mondial, primul automobil care aplică această rețetă pentru eficiență și sportivitate.

Audi A4 va avea, începând cu jumătatea acestui an, o versiune îmbunătățită. Modelul va avea faruri și stopuri noi, dar și câteva modificări interioare menite să intensifice experiența avută la volan. Disponibile la vânzare în România vor fi, începând din vară, și două noi modele plug-in hibride: A8 e-tron și Q5 e-tron.

Surprizele Audi nu se opresc, însă, aici. Spre sfârșitul anului, vom face cunoștință și cu a treia generație Audi Q3, dar și cu noul Audi A1. 

Urmează un an frumos, cu multe motive pentru care să ajungeți în showroom-ul nostru. Keep in touch!

 

 

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2