Amintiri de la Graffiti Wrooom #3

RF01853-Copy
0

Amintiri de la Graffiti Wrooom #3

Sâmbătă, 4 iunie, micro-festivalul urban Graffiti Wrooom a creat foarte multă culoare la reprezentanța MIDOCAR Vitan. Au fost aduse laolaltă unele dintre cele mai frumoase proiecte pop-art și sociale, am povestit despre cei 40 de ani de Volkswagen GTI și ne-am relaxat cu live-painting și muzică bună.

A treia ediție a festivalului a fost animată de 20 comunități, fiecare interacționând diferit cu publicul prezent: Adopta, Iubeste Adora, Atelierele Pegas, Descult in iarba, Wood Be Nice, Bine Scris, Partialcolor, Minorswing Hammocks, Henna Journey, Mesteshukar Butiq, Sapte Pisici, Aquarelief, Kendama Romania, Squadra, E-Mobility, Coffee-Bike, Celcete Vede, Mad Hatter, I WooD Be, Radu Fugarescu Photography și Chromatix.

Conceptul ediției din acest an a fost construit în jurul celor 40 de ani Volkswagen Golf GTI, motiv pentru care vizitatorii au întâlnit la noi clasicele modele Golf GTI Mk I și Mk II, dar și cu un Golf GTI Mk VI Cabrio. Alături de mașinile expuse, spațiul a fost întregit de panoul cu frânturi din istoria celor 7 generații GTI și de artiștii care au conturat cu multă măiestrie modele Volkswagen Golf GTI. De cealaltă parte, expoziția Retro Camping cu Van-uri Volkswagen T2 a oferit prilej de stat pe iarbă și hămăceală, de răsfoit reviste și privit cerul. Atmosfera a fost animată de ritmurile Autobaza Radio, iar după prânz, „We singing colors” au susținut un concert acustic.

Graffiti Wrooom a fost prilejul cu care am lansat Smart Choice, un produs auto creat să ofere un preț extrem de avantajos pentru modele Audi, Volkswagen și Volkswagen Autovehicule Comerciale aproape noi. Toate modelele cuprinse în oferta Smart Choice, dar și noul Volkswagen Tiguan alături de alte câteva dintre cele mai noi și apreciate modele din familia Volkswagen Golf – Golf R, e-Golf, Golf GTE – au putut fi testate de către cei care ne-au vizitat sâmbătă. Spre bucuria noastră, nu au fost puțini cei care s-au arătat interesați de tehnologiile de ultimă oră pe care Volkswagen le propune odată cu aceste modele.

A fost culoare și relaxare. A fost despre aniversarea celor 40 de ani Volkswagen Golf GTI și despre povești prietenești în Retro Camping. A fost soare și voie bună.

A rezultat un fabulos graff by Partialcolor și live painting în multe alte forme.

 

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2