Graffiti Wrooom – o vizita in service ca o vacanta!

Graffiti-Wrooom-e1406876006638
0

Graffiti Wrooom – o vizita in service ca o vacanta!

Weekend-ul acesta, actiunea de verificare si evaluare gratuite, organizata de MIDOCAR, va vor oferi oportunitatea de a pasi in mijlocul unui mini-festival urban, organizat la reprezentanta din Splaiul Unirii.

Pe 2-3 august, MIDOCAR Vitan devine gazda unora dintre cele mai interesante proiecte sociale din Bucuresti. Asociatii, comunitati si artizani vor transforma curtea dealer-ului intr-un festival plin de culoare. Cat timp masina va este verificata sau evaluata de specialisti, veti fi implicati in activitatile propuse de invitatii nostri: Adopta, Iubeste Adora, Barbosi, Descult in iarba, Incubator107, Limonada lui Iulian, Mr Barista, Școala de la Piscu, Wood Be Nice.

Timp de 2 zile, clientii MIDOCAR sunt invitati sa asiste la transformarea gardului MIDOCAR intr-un GRAFFITI WROOOM. Artisti graffiti vor decora incinta MIDOCAR Vitan cu elemente inspirate din mobilitatea pe patru roti.

Graffiti Wrooom

Pe durata micro-festivalului, vom avea preturi speciale pentru modelele SUV Volkswagen si Audi, reduceri substantiale la accesorii de sezon si test-drive cu oricare dintre modelele din parcul auto MIDOCAR. Mai multe informatii pe www.midocar.ro/wrooom.

Evenimentul este realizat in parteneriat cu Castrol Romania si Porsche Finance Group si este dedicat proprietarilor marcilor Volkswagen, Audi si Skoda.

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2