Volkswagen e-up!, castigator al Raliul Masinilor Electrice

999052_687086437974709_1959783934_n-e1373452938346
0

Volkswagen e-up!, castigator al Raliul Masinilor Electrice

Stiati ca exista un raliu al masinilor electrice? E-car Rally este competitia desfasurata in cadrul Silvretta Classic 2013 si se desfasoara in Montafon, Austria.

Volkswagen a demonstrat ca sistemele alternative sunt capabile de performante exelente chiar si pe soselele din Alpi. Micul Volkswagen e-up! si inovativul Volkswagen XL 1 au luat impreuna startul cursei din statiunea austriaca. Volkswagen e-up!, primul vehicul 100% electric de serie al Volkswagen, s-a clasat pe prima pozitie a Raliului Silvretta, iar hibridul electric Volkswagen XL 1 a ocupat pozitia a saptea.

Datorita profilului alpin, raliul testeaza adaptabilitatea masinilor electrice la drum, marea provocare fiind modalitatea in care acestea recupereaza cantitatea de energie folosita la urcarea dealurilor, prin reincarcarea bateriilor pe sectiunile de drum in panta.
Noul Volkswagen e-up! a participat pentru prima data la competitia Silvretta E-car Rally, pe care a si cucerit-o. Cuplul e-up! atinge 210 Nm, fara scapari de tractiune intre reprizele transmisiei, la cei 82 de cai putere din dotare si cu o autonomie a bateriei Li-Ion de pana la 160 de kilometri. Spre deosebire de up!-ul cotidian, pe combustibili fosili, designul micului electric in patru locuri este optimizat pentru un coeficient aerodinamic cat mai performant si este completat de jante de aliaj de 15″ cu anvelope rezistente la uzura.

Suplimentar fata de dotarile unui High up!, electricul vine cu dotari precum navigatie „maps+more”, display multifunctional, Climatronic, parbriz si scaune incalzite. Look-ul urban electric premium este completat de tapiserie gri deschis cu cusaturi albastre si de insertii subtile de piele si crom.

Momentan, modelul este disponibil doar in Germania, insa este preconizata si o lansare in Romania. Preturile pentru piata din Romania nu au fost comunicate inca.

Style Selector

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2