Noul Golf Sportsvan, din martie 2014

2014_volkswagen_golf_sportsvan_concept_04-0909-e1385028660670
0

Noul Golf Sportsvan, din martie 2014

Noul Golf Sportsvan este Golf-ul potrivit pentru cei care isi doresc si mai multa flexibilitate. Modelul va fi disponibil in Romania din primavara anului 2014!

Conceptul Volkswagen Golf Sportsvan a fost prezentat in premiera la Salonul Auto Frankfurt 2013 din aceasta primavara, iar acum se pregateste sa intre in productia de serie.
Cu un design bazat pe cel al modelului Golf hatchback, noul Golf Sportsvan este un model dinamic pentru o masina de familie. Silueta alungita confera modelului Golf Sportsvan un aspect sportiv. Spatiul interior este generos, iar vizibiltatea este optima datorita lunetei marite.

Golf Sportsvan va fi disponibil in trei variante de echipare: Trendline, Comfortline si Highline. Dotarile tuturor celor trei linii de echipare au fost semnificativ extinse. De exemplu, pe dotarea de baza, sistemul Start-Stop, functia Auto Hold, touchscreen-ul TFT de 5″ si airbag-ul pentru genunchi vor fi standard.

Si pentru ca vorbim si de noi dotari de siguranta, noul model va putea fi echipat cu sistem de siguranta „Pre Crash”, care detecteaza riscul unui accident, pretensioneaza centurile de siguranta, inchide geamurile si trapa panoramica, dar si cu sistemul inovator franare automata „Multicollision Brake”, care actioneaza automat franele pentru a preveni un impact. De asemenea, senzorul pentru unghiul mort cu Park Assist avertizeaza soferul daca in unghiul mort se gaseste un alt vehicul, in timp ce masina se deplaseaza.

Pentru Golf Sportsvan sunt disponibile sase noi motoare: patru pe benzina (1.2 TSI/ 85 CP, 1.2 TSI/110 CP, 1.4 TSI/ 125 CP, 1.4 TSI/ 150 CP) si doua diesel (1.6 TDI/ 110 CP si 2.0 TDI/ 150 CP). Transmisia DSG este disponibila incepand cu motorizarea 1.2 TSI/ 110 CP.
Downsizing-ul, recircularea gazelor de esapament, sistemul Start-Stop si recuperarea energiei de franare, precum si transmisiile inovatoare inseamnaun consum de carburant scazut si emisii reduse. Astfel motoarele se numara printre cele mai eficiente din clasa sa.

In asteptarea Noului Golf Sportsvan, puteti lua legatura cu un consilier MIDOCAR pentru mai multe informatii:

MIDOCAR Otopeni

Tel: 021.300.79.60

E-mail: vw@midocar.ro

MIDOCAR Vitan

Tel: 0750.236.400

E-mail: vw-vitan@midocar.ro

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2