Volkswagen Caddy, preferatul curierilor

Li20100806010
0

Volkswagen Caddy, preferatul curierilor

Volkswagen Caddy este din nou castigator in cadrul sondajului bransei de curierat din Germania, pentru cea de-a 8a oara.

Expertii bransei de curierat si transport in regim expres au ales Volkswagen Caddy drept cel mai bun transporter. La invitatia editurii ETM din Germania, 40 de experti din domeniul transporturilor rapide au ales masinile cele mai performante. Reprezentantii bransei au acordat puncte pentru functionalitate, confort, design si economie. Rezultatul? Caddy este lider de piata in Europa. Motivul succesului autovehiculului comercial este utilizarea in mod eficient a spatiului de incarcare si oferirea unui nivel mare de calitate. In plus, motoarele economice asigura un consum mic si costuri reduse de rulare si intretinere. Durata lunga de viata si pretul de revanzare ridicat sunt caracteristice modelului Caddy Furgon.

Li20100806010

In aceasta perioada, clientii beneficiaza de o economie suplimentara datorita pretului special recomandat la achizitie, care include o lista cuprinzatoare de dotari, printre care se numara aer conditionat, pregatire radio si ESP, la 11.990 E fara TVA.

Pentru oferta de pret personalizata sau test-drive, contactati

MIDOCAR Otopeni: vanzariLNF-otopeni@midocar.ro | 021.300.79.60/70

MIDOCAR Vitan: vanzariLNF-vitan@midocar.ro | 0750.236.400

 

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2