Am livrat primul Volkswagen Caddy cu GPL din Romania

DSCN0570-e1380694250727
0

Am livrat primul Volkswagen Caddy cu GPL din Romania

Volkswagen Caddy se alatura unui segment popular datorita costurilor reduse de combustibil si a autonomiei ridicate. Dealerul MIDOCAR Otopeni a livrat saptamana trecuta primul Volkswagen Caddy BiFuel cu instalatie GPL echipata din fabrica.

Masina este echipata cu un rezervor de gaz de 44 de litri, situat sub podea, care nu afecteaza spatiul util sau functionalitatea autoturismului. Acesta se alatura rezervolului clasic de benzina, care are o capacitate de 60 de litri. In aceasta configuratie, autonomia totala este de peste 1.100 km si de 430 km atunci cand masina este alimentata exclusiv de rezervorul de gaz. Aceste cifre fac ca modelul sa fie agreat de companii de taxi, firme de curierat si firme de distributie – in general, companii cu rulaj mare de kilometri, pe care le avantajeaza economia de costuri si autonomia mare a masinii.

In urma campaniei de promovare a acestui model, desfasurata la inceputul lunii septembrie, dealerul MIDOCAR Otopeni a vandut prima configuratie Caddy Life BiFuel 1.6 MPI/ 75 kW/ 102 CP, cutie manuala in cinci trepte, catre un client persoana juridica, care profeseaza, intamplator sau nu, in industria carburantilor GPL. Caddy BiFuel este, in acest moment, singurul autovehicul comercial usor de pe piata care beneficiaza de echipare GPL din fabrica.

Modelul livrat de MIDOCAR Otopeni include, printre dotarile standard, airbag pentru sofer si pasager cu posibilitate dezactivare, airbaguri laterale fata, airbaguri pentru cap, display multifunctional Plus, inchidere centralizata, oglinda retrovizoare antiorbire, oglinzi exterioare electrice si incalzite, ABS, EDS, ASR, ESP, MSR, radio CD „RCD 210” cu 6 incinte acustice.
Aerul conditionat cu reglaj electronic, consola centrala cu cotiera reglabila pe doua directii cu trei suporti de pahare si pachetul pentru fumatori fac parte din dotarile optionale ale masinii.

Modelul Caddy BiFuel cu GPL a fost supus testelor crash si prezinta siguranta Volkswagen. MIDOCAR ofera garantie 4 ani, alaturi de sistem de intretinere cu interval flexibil.

Preturile pentru Caddy Life BiFuel cu GPL pornesc de la 20.843 Euro (TVA inclus).

Pentru comenzi şi informaţii suplimentare, contactaţi Departamentele de Vanzari Volkswagen Autovehicule Comerciale MIDOCAR:

MIDOCAR Otopeni
021.300.79.60/70
vanzariLNF-otopeni@midocar.ro

MIDOCAR Vitan
0750.236.400
vanzariLNF-vitan@midocar.ro

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2