Tentatii (i)rezistibile

thanks-for-sharing-var-2-1380523590-e1380894876727
0

Tentatii (i)rezistibile

Trei prieteni care se lupta cu dependenta de sex incearca sa-si croiasca drum prin viata, cautand iubirea si incercand sa treaca cu bine peste terenul minat care este pentru ei viata de zi cu zi.

In fruntea distributiei ii regasim pe Mark Ruffalo, nominalizat la Oscar, pe Tim Robbins, castigator de Oscar, dar si pe Josh Gad, Gwyneth Paltrow si Joely Richardson. Cei trei, un consultant pe probleme de ecologie, cu spirit ascutit de competitie (Ruffalo), un tata de familie cu o cariera de succes, dar cu probleme in viata de zi cu zi (Robbins), si un medic de urgente care si-a pierdut complet controlul (Gad), se lupta cu dependenta de sex si, prin oricate incercari trec, intotdeauna sunt gata sa se sprijine unul pe celalalt. Filmul Thanks for Sharing marcheaza debutul starului pop Pink, pe marile ecrane, in rolul lui Dede, singura femeie care se alatura grupului de dependenti.

Luati separat, fiecare e destept, fermecator si… cu moralul la pamant, dar impreuna ajung sa realizeze ca s-ar putea sa aiba o sansa reala la fericire.

Puteti castiga 2 invitatii duble la filmul Tentatii (i)rezistibile, participand la concursul organizat de MIDOCAR si RoImage.

Completati formularul pana luni, 7 octombrie, ora 10:00. Castigatorii vor fi anuntati pe blog.

La concurs nu se pot inscrie persoanele care au castigat concursuri anterioare sponsorizate de MIDOCAR & RoImage. Invitatiile sunt valabile exclusiv in cinematograful Hollywood Multiplex din Bucuresti Mall (Vitan).

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2