Filme noi in cinematografe

snip
0

Filme noi in cinematografe

RoImage lanseaza in luna octombrie pe marile ecrane filmele „Man of Tai Chi [Ucigas cu suflet Pur]” si „Closed Circuit [Conspiratia]”.

In regia lui Keanu Reeves si avandu-l in rolul principal, filmul Man of Tai Chi este o poveste despre crima organizata din Beijingul zilelor noastre. Afacerile ilegale si luptele interzise destabilizeaza traditia chineza si deturneaza practicantii artelor martiale catre lupta violenta.

Keanu Reeves interpreteaza rolul lui Donaka Mark, un om de afaceri extrem de influent din Hong Kong, care organizeaza lupte ilegale care genereaza sume uriase de bani din pariurile facute de cei care platesc pentru a le vedea printr-un sistem de televiziune privat si cu circuit inchis. Regulile acestor lupte sunt simple: nu exista, practic, nimic care sa nu fie permis. Fiind in cautarea noii sale vedete, Donaka incearca sa-l atraga, cu promisiunea unor bani castigati usor, pe Tiger, tanarul ambitios care ziua este curier, iar noaptea un stralucit practicant al stilului Tai Chi.  La inceput, Tiger il refuza, ramanand fidel puritatii si integritatii artei sale, insa, sub amenintari, devine supus lui Donaka si isi descopera latura intuncata.

In thrillerul Conspiratia, un caz international de terorism ii aduce laolalta pe doi fosti iubiti care trebuie sa formeze acum o echipa de aparare, ceea ce le va pune la incercare limitele loialitatii lor si le va pune vietile in pericol.

Intr-o dimineata, o piata aglomerata din Londra este distrusa de o explozie. Incepe o vanatoare de oameni în urma careia numai un singur membru al unei celule de terorism suspectate supravietuieste, Farroukh Erdogan (Denis Moschitto); acesta e arestat si dus la judacata. Dar exista un obstacol: guvernul va folosi dovezi clasificate ca fiind ultrasecrete pentru a-l pune sub acuzare pe Erdogan, atat de secrete incat nici el si nici avocatii lui nu au permisiunea sa le vada. Incep acum pregatirile pentru ceea ce urmeaza să devina procesul secolului.

Puteti castiga cate 2 invitatii duble la cele doua filme, participand la concursul organizat de MIDOCAR si RoImage.

Completati formularul pana luni, 21 octombrie, ora 11:00. Castigatorii vor fi anuntati pe blog.

La concurs nu se pot inscrie persoanele care au castigat concursuri anterioare sponsorizate de MIDOCAR & RoImage. Invitatiile sunt valabile exclusiv in cinematograful Hollywood Multiplex din Bucuresti Mall (Vitan).

UPDATE:

Castigatorii sunt:

Capture

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2