Echipa MIDOCAR, in plina competitie

IMG_10421-e1340190350759
0

Echipa MIDOCAR, in plina competitie

20.06.2012

Nu, nu este vorba despre o competitie profesionala, ci despre concursul MIDOCAR, anul 20!

Dupa ce am lansat prima provocare – 10 intrebari despre cei 20 de ani de activitate MIDOCAR in piata auto din Romania – a venit randul celei de-a doua etape de concurs: Fotografiaza-l pe Meme!

Mai exact, acum cateva saptamani i-am invitat pe colegii nostri sa raspunda la un chestionar care continea intrebari despre istoria organizatiei din care fac parte. Ne-am bucurat sa constatam ca toti cei care au participat, in jur de 160 de oameni, au raspuns corect la mai mult de 50% dintre intrebari. Apoi, sistemul random.org ne-a ajutat sa ii selectam pe cei 10 premianti ai acestei prime etape de concurs.

Astazi i-am premiat pe acestia. Fiecare a primit un kit foto complet – aparat foto, incarcator, acumulatori, husa, card de memorie si mini-trepied – si cate un Meme (mascota anului 20 MIDOCAR).

Pana pe 1 august cei 10 finalisti ai concursului vor trebui sa il transforme pe Meme in personajul principal al fotografiilor lor. Nu conteaza locatia sau tema pe care si-o aleg. Important este sa gaseasca un titlu cat mai sugestiv pentru fiecare fotografie.
Asadar, daca intamplator zariti pe strada pe cineva care fotografiaza o mascota cu ochelari haiosi, sa stiti ca este unul dintre colegii nostri care participa  la concursul de fotografie! Asa ca urati-i success si poate-l ajutati cu o idee!

Miza concursului este un weekend la munte. Iar cel care ne va trimite cel mai bun album de fotografii cu Meme, personaj principal, va pleca la inceputul lunii septembrie in Poiana. I-am pregatit acolo un weekend perfect, la Hotel Alpin.

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2