MIDOCAR – partener CoolBuy Club

card
0

MIDOCAR – partener CoolBuy Club

Din decembrie, MIDOCAR a pornit parteriatul alaturi de CoolBuy, prin care ofera servicii exclusiviste pre-vanzare si post-vanzare membrilor posesori de carduri Privilege si Privilege Limited Edition.

Membrii CoolBuy Club care detin Card Privilege vor beneficia de urmatoarele servicii post-vanzare oferite de MIDOCAR, pentru marcile Audi, Volkswagen si Skoda:

 • Gratuitate pentru verificarile de iarna, primavara si concediu – posesorul de card beneficiaza de acest serviciu in mod gratuit pentru o singura masina pe sezon;
 • Tractare gratuita din Bucuresti si de la 25 km in jurul Bucurestiului;
 • Serviciu gratuit de preluare autoturism de la sediul clientului (doar preluare, predarea se va face la sediul MIDOCAR);
 • Spalarea gratuita a autoturismului si completarea lichidului de parbriz la fiecare vizita in service in urma careia a rezultat o factura de prestari servicii;
 • Garantia programarii in service la interval de 2-3 ore dupa momentul contactarii, in limita programului de lucru MIDOCAR;
 • Asistenta in gestionarea daunelor;
 • Consilier de service dedicat.

In plus, Cardurile Privilege pun la dispozitia posesorilor si urmatoarele servicii pre-vanzare pentru marca Audi:

 • Discount minim garantat de 5% la achizitie;
 • Extinderea perioadei de garantie de la 2, la 4 ani, in limita a 80.000 km;
 • 4 anvelope de iarna, de aceeasi dimensiune cu cele din echiparea masinii achizitionate;
 • Test drive la locatia clientului (in Bucuresti).

„Reteaua de parteneri este cheia acestui business. De aceea, pe fiecare segment de business in care oferim servicii exclusiviste si premium clientilor CoolBuy Club, selectam companiile cele mai reprezentative, pentru a ne deveni parteneri.
MIDOCAR este una dintre cele mai cunoscute si apreciate companii din domeniul auto, atat in ceea ce priveste vanzarea de autoturisme din categoriile ’premium’ si ’middle range’, cat si in oferirea de servicii post-vanzare. Cred ca exista o potrivire perfecta intre segmentul vizat de noi pentru selectarea membrilor CoolBuy Club si segmentul de clienti deservit de MIDOCAR”, declara Andrei Duica, managing partner Cool Buy.

*

CoolBuy este una dintre companiile care activeaza din anul 2010  in piata reducerilor colective, pe baza de vouchere CoolBuy Deals. In primul an de la lansare, site-ul CoolBuy a inregistrat peste un milion de vizitatori unici, avand 100.000 de membri si aproape 80.000 de comenzi online.

CoolBuy Club este un club privat, exclusivist, ai carui membri, posesori de Carduri Privilege si Privilege Limited Edition, beneficiaza de servicii premium incluse si privilegii in reteaua de parteneri.

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2