Masina tuturor hobby-urilor este un Volkswagen

Echipament-Comercial-e1341303757195
0

Masina tuturor hobby-urilor este un Volkswagen

03.07.2012

Cate pasiuni exista, tot atatea tipuri de masini: masina de raliu, masina decapotabila, masina electrica etc.
A durat ceva pana cand a fost inventata masina tuturor hobby-urilor si punem pariu ca nu va asteptati sa fie chiar…Volkswagen Amarok!

Proaspat desemnat “The Best Pick Up of the Year 2012”, Volkswagen Amarok ajunge acolo unde, uneori, doar ideile isi croiesc drum. Amarok este un pick-up rezistent pe cele mai accidentate terenuri si un autovehicul suficient de practic pentru oras. Insa ceea ce il recomanda pentru aventuri oricat de extreme este versatilitatea in echipare. Pe propriile roti sau pe senile, pe apa, pe nisip sau pe teren accidentat   – nicio pasiune nu este imposibil de cucerit la volanul lui Amarok.

Posibilitatile de accesorizare si de modificare a caroseriei Amarok sunt multiple. Trei variante de hard-top, cover sport, ori soft top rulabil, podea extensibila, trapa, troliu automat – sunt doar cateva dintre variantele de dotare pe care Amarok le poate oferi.

Astfel, masina sustine cu succes transportul de marfa ori transportul de materiale de constructii si se poate transforma intr-un veritabil service mobil ori workshop mobil.

Printre hobby-urile practicate la volanul masinii, am descoperit ca proprietarii prefera vanatoarea, pescuitul, picnicul, echitatia, iar masina poate fi transformata cu succes in transportor de ATV-uri si buggy-uri sau chiar in canisa.

  • Amarok Picnic-mobil cu plita si chiuveta, ofera spatiu cuprinzator de depozitare pentru vesela si cutie frigorifica.
  • Amarok Cort-mobil, depozitat pe cabina si Amarok Cort cu Pop-up, reglabil in inaltime
  •  Amarok Mobil de Echitatie, suficient de spatios pentru tot echipamentul ecvestru.
  • Amarok Mobil de Vanatoare, dotat cu panoplie, troliu, rampa si cusca pentru cainele de vanatoare.

  • Amarok Hobby-mobil poate transporta orice vehicul de tip ATV sau buggy

Asadar, daca aveti hobby-uri aventuriere, va asteptam la MIDOCAR pentru a stabili o configuratie de Amarok potrivita pentru pasiunile voastre!

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2