Aplicatia Think Blue si Polo BlueMotion te trimit in California!

aa1
0

Aplicatia Think Blue si Polo BlueMotion te trimit in California!

28.06.2012

Cea mai noua aplicatie lansata de Volkswagen pe pagina oficiala de Facebook este o invitatie de a-ti demonstra calitatile de condus eco si de a participa la Campionatul Mondial Think Blue, din California.

Eforturile depuse de compania Volkswagen in gasirea unei solutii de a reduce impactul emisiilor poluante asupra mediului au condus la dezvoltarea tehnologiei BlueMotion.
BlueMotion se traduce printr-un nivel mai mic al emisiilor poluante, alaturi de reducerea consumului, insa fara a afecta placerea condusului.

Pentru a intelege mai bine cum se aplica eficienta noilor motoare, Volkswagen va invita la o plimbare virtuala la volanul lui Polo BlueMotion. Miza este grandioasa: participarea la Campionatul Mondial Think Blue, desfasurat in perioada 25-28 noiembrie 2012, in California, si sansa de a-ti demonstra calitatile alaturi de alti participanti din 20 de tari.

Scopul cursei este de a parcurge distanta consumand cat mai putin carburant posibil, intr-un timp cat mai scurt. Pe parcursul cursei, poti colectiona stelute bonus, care, la Finish, se vor concretiza in intrebari despre masurile de imbunatatire a condusului. Raspunsurile corecte iti aduc mai multe sanse de a te numara printre finalistii care vor participa la Think Blue World Championship.

Mult succes!

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2