Stiati ca aprilie este o luna istorica pentru MIDOCAR, Audi Automobilwerke GmbH si Volkswagen USA?

stiati-ca-7
0

Stiati ca aprilie este o luna istorica pentru MIDOCAR, Audi Automobilwerke GmbH si Volkswagen USA?

04.04.2012

Sa descoperim ce are in comun MIDOCAR cu importatorul Volkswagen din Statele Unite si compania-mama Audi!

Luna aprilie sta sub auspicii favorabile in ceea ce priveste segmentul auto si marcheaza debuturi memorabile in Grupul Volkswagen.

Audi Automobilwerke GmbH

Cele patru inele care dau identitatea de marca a lui Audi reprezinta cea mai veche sigla din industria auto a Germaniei.  Sigla reprezinta fuziunea, in 1932, a patru grupuri manufacturiere auto independete: Audi, DKW, Horch si Wanderer. Acestea sunt companiile pe care s-a pus piatra de temelie a Audi AG.

Compania fondata de August Horch in 1904 a suferit doua modificari de nume in doar cinci ani din pricina interdictiei de a folosi numele fondatorului.

Astfel, in Aprilie 1910, Horch isi traduce numele in latina si creeaza unul dintre cele mai mari nume din industria auto, compania Audi Automobilwerke GmbH!

Volkswagen USA

La cativa ani dupa cel de-al doilea Razboi Mondial, Volkswagen isi face intrarea pe piata auto americana in cel mai atipic mod posibil: cu o masina mica, modesta, inghesuita si ieftina, dar care avea sa devina icon-ul multor generatii: Volkswagen Beetle.

In Aprilie 1955, Volkswagen Group of America devine importatorul oficial, cu sediul in New Jersey.

 

MIDOCAR

Povestea MIDOCAR incepe tot in luna Aprilie. Anul 1992 ne gasea la Palatul Elisabeta, unde sarbatoream inaugrarea MIDOCAR Import Export.

La intaiul showroom din Bd. Maresal Prezan, zona Aviatorilor, MIDOCAR le-a adus romanilor primul Audi 80 si primul Volkswagen Passat.


Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2