Scoala Altfel la MIDOCAR Vitan!

IMG_0799-e1333966648791
0

Scoala Altfel la MIDOCAR Vitan!

09.04.2012

Initiativa Ministerul Educatiei de a organiza o saptamana de educatie alternativa pentru elevi a condus la prima manifestare a „Scolii Altfel”. In Bucuresti, nu doar muzeele si parcurile au fost luate cu asalt, ci si companiile ale caror sectoare de activitate prezentau interes pentru micutii invatacei, viitori profesionisti.

Asa se face ca saptamana trecuta am primit vizita a douazeci si trei de elevi de clasa a IV-a, de la Scoala Europeana din Bucuresti.

Marturisim ca am subestimat cunostintele celor mici in ceea ce priveste segmentul auto.  Interesul pentru marca Audi a fost covarsitor, iar cele mai multe cunostinte ne-au fost impartasite despre Volkswagen. Am prezentat impreuna istorii si detalii de fabricatie ale masinilor si am facut chiar o sesiune foto in Transporterul clasic prezent in showroom. Desigur, copiii l-au recunoscut imediat ca fiind „masina lui Scooby Doo”.

Celor mici le-au fost prezentate toate showroom-urile din reprezentanta, au aflat pasii din procesele de vanzare si de livrare ale unui automobil, procedurile de service, precum si informatii despre cele mai noi tehnologii Blue Motion, implementate de Volkswagen pentru mentinerea unei planete sanatoase.

Fiecare a primit kit-ul Blue Motion cu bratara albastra care sa le aminteasca despre automobilele non-poluante, machete ale modelelor Audi si Volkswagen expuse la MIDOCAR si cate o rama foto personalizata cu instantaneele surprinse in Transporter.

Desi in „saptamana altfel” doar prezenta este obligatorie, iar elevii nu sunt notati, noi, cei de la MIDOCAR, stim ca am avut in vizita copii de nota 20!

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2