Singurul model Touareg Hybrid din tara e la noi

IMG_0434-Small-rotated
0

Singurul model Touareg Hybrid din tara e la noi

30.08.2011
Singurul model Volkswagen Touareg Hybrid expus in tara poate fi vazut intr-unul dintre showroom-urile noastre: la MIDOCAR Vitan.

Este un model aparte, care ne-a impresionat de cum a intrat in showroom: maiestuos ca orice Volkswagen Touareg si extrem de silentios (nu ca orice Volkswagen Touareg).

In aparenta un model normal Volkswagen Touareg, doar placuta discret aplicata langa numele modelului il da de gol ca fiind un Touareg mult mai prietenos cu mediul inconjurator si mai economic in ceea ce priveste cheltuielile soferului pentru carburant.

Daca vom consulta lista dotarilor acestui model Volkswagen Touareg vom afla ca pe langa destul de multe dotari premium cu care aceasta masina este echipata in varianta standard, la modelul aflat acum in showroom s-au mai adaugat cateva elemente de optimizare.

Acest model Touareg este echipat cu apreciatele sisteme ajutatoare dezvoltate de Volkswagen, precum Park Pilot, Dynamic Light Assist sau Side Assist. Foarte folositoare se dovedesc a fi si computerul de bord Premium cu ecran color si radio sistemul de navigatie „RNS 850”. In anotimpul friguros, cu siguranta vor fi apreciate functiile de incalizare electrica al volanului si al scaunelor (cu control al incalzirii separat).

Si inca un amanunt foarte important pentru cei care doresc sa impinga limitele modelului Volkswagen Touareg in conditii de off road, dar si pentru cei care-si doresc un confort sporit la rularea pe sosea: modeul beneficiaza suspensie pneumatica cu reglare electronica a amortizarii.

Asa se prezinta unicul model Volkswagen Touareg Hybrid expus intr-un showroom in Romania. Insa cel mai bine vi l-ar putea prezenta unul dintre consilierii nostri, chiar la MIDOCAR Vitan.

Va asteptam!

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2