Garantie de 4 ani pentru masinile Volkswagen

avatar
0

Garantie de 4 ani pentru masinile Volkswagen

11.10.2011
Incepand cu data de 1 octombrie 2011, toate masinile Volkswagen beneficiaza de o garantie prelungita. De acum inainte, Volkswagen ofera garantie pentru o perioada de 4 ani, in limita a 120 000 km.

Acest lucru inseamna ca incepand cu anul al treilea al detinerii si utilizarii masinii, se intra in perioada de garantie suplimentara care se poate intinde pana la finalul celui de-al patrulea an al detinerii si utilizarii masinii, insa numai in cazul in care rulajul acesteia nu depaseste 120 000 km.

Desigur ca acordarea garantiei suplimentare, la fel ca si garantia de baza, se supune unor termene si conditii. Pe acestea le veti putea gasi in certificatul de garantie pe care il veti primi odata cu livrarea autoturismului sau puteti primi aceste informatii de la consilierii nostri de vanzari.

De asemenea, pentru cei care si-au achizitionat un model Volkswagen in intervalul 1 ianuarie 2010 – 30 septembrie 2011 este bine de stiut faptul ca si aceste masini pot beneficia de garantia suplimentara, insa contra cost, in functie de modelul detinut. De aceasta prelungire a perioadei de garantie se poate beneficia, doar in situatia in care pana in acest moment s-au respectat conditiile de garantie conform planului de service

Garantia Suplimentara este aplicata pentru toate modelele Volkswagen, autoturisme si autoutilitare.

Pentru informatii complete privind conditiile si termenele in care aceasta se acorda, va invitam sa va adresati unuia dintre consilierii nostri de vanzari, la MIDOCAR Otopeni sau MIDOCAR Vitan.

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2