Inca 22.000 de puieti plantati in Padurea Volkswagen

Invitatie-Padurea-Volkswagen-e1323078358579
0

Inca 22.000 de puieti plantati in Padurea Volkswagen

5.12.2011

In 2007, Porsche Romania a inceput un parteneriat cu Ministerul Mediului, prin care si-a luat angajamentul ca pentru fiecare masina vanduta sa planteze un copac.
Volkswagen isi mentine drumul inceput in anul 2007 si continua, si in acest an, campania O masina noua, un copac plantat.

Astazi, 5 decembrie 2011, vor fi plantati inca 22.000 de puieti in Padurea Volkswagen din comuna Borcea, judetul Calarasi.
Astfel, Padurea Volkswagen va ajunge la 10 ha impadurite, iar in urmatorii 3 ani vom ajunge la o suprafata totala impadurita de 25 ha si aproximativ 120.000 copacei plantati.

Un alt proiect dedicat dezvoltarii durabile si informarii clientilor nostri despre eforturile Volkswagen in acest domeniu este promovarea tehnologiei Bluemotion, prin intermediul kitului “Think Blue”. La livrarea fiecarei masini, MIDOCAR ofera un kit Think Blue care contine o bratara albastra simbolica si un ghid, astfel incat fiecare posesor al unui model Volkswagen sa stie cum poate creste calitatile eco ale masinii pe care o conduce.

In plus, este cunoscut de toti cei care ne trec pragul ca ne-am transformat camera de livrari de la MIDOCAR Vitan, intr-o camera inspirationala. Am decorat-o cu elementele specifice campaniei “Think Blue, Act Green!” si am instalat un panou care prezinta principalele recomandari care trebuie urmate pentru a conduce intr-un mod mai eficient si mai responsabil fata de lumea care ne inconjoara.

Style Selector

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2