Alexandru Neacsu si Noul Passat

DSC026281
0

Alexandru Neacsu si Noul Passat

28.11.2011

Prin octombrie va intrebam cum ati fi reactionat daca ati fi fost pusi fata in fata cu o echipa a Serviciilor Secrete: ati fi opus rezistenta? Sau v-ati fi conformat tuturor indicatiilor?

“Norocosii” care au fost rapiti in perioada MIDOCARavanei au experimentat pe propria piele Serviciile Secrete si Complete ale Volkswagen, au castigat numeroase premii, iar numele le-au fost inscrise la tragerea la sorti pentru premiul final al campaniei: un test drive prelungit cu unul dintre modelele Volkswagen, cazarea si masa pentru doua persoane fiind asigurate de Hotel Rex 4* din Tulcea.

Alexandru Neacsu a fost cel mai norocos dintre cei aproape 600 de inscrisi la extragere. I-a purtat noroc pasiunea lui inflacarata pentru domeniul auto, care i-a adus Noul Passat si un week-end petrecut in doi, in Dobrogea.

Proprietar al unui cross-over si al unei masini sport, Alexandru este plin de adrenalina si destul de greu de impresionat cand vine vorba de masini si, in special, de clasa limuzinelor. Tocmai din acest motiv a lansat o provocare Noului Passat.

Primul lucru pe care ni l-a spus atunci cand ne-a predat cheile a fost “Uimitor consum!”. Noul Passat uimeste prin raportul performanta-prestanta-consum. Intr-adevar, prestanta a fost cuvantul cel mai des folosit de Alexandru in descrierea week-end-ului de test-drive.

Cu scantei in ochi, Alex ne-a marturisit ca la 90km/h avea un minunat consum de 3%, iar pe pilot automat, la 150km/h, consumul instant nu sarea mai mult de 5,5%-5,7%. Bun cunoscator al modelelor Volkswagen, el a apreciat upgrade-ul pilotului automat de pe generatia 2011, dar si tehnologia Blue Motion.

L-au mai impresionat computerul de bord cu informatii complexe si bine structurate, lumina de bord relaxanta, clima, dar si torpedoul cu refrigerare. “Pozitia in scaun este foarte buna (minunata lombara electrica!), comparabila senzatia de “imbratisare” a unei masini sport. La 1000 de kilometri parcursi, nu am simtit decat confort. Foarte mult mi-au mai placut comenzile de pe volan; poti accesa aproape totul si orice, fara sa fie nevoie sa iei mana de pe volan decat pentru clima… si pentru domnisoara din dreapta 🙂

Totusi, daca ar fi sa parasc Noul Passat, ei bine cred ca niste jante pe 18” i-ar fi dat mai multa incredere in curbe”.

Odata ajuns la destinatie, Alex a parcat masina in parcarea Hotelului Rex din Tulcea si, prevazator din fire, a vrut sa caute butonul pentru oglinzi. “Pentru o masina din clasa limuzinelor, m-as fi asteptat la o comanda pentru rabatarea oglinzilor, fie din interior, fie de pe cheie. Compenseaza, insa, toate comenzile electronice de pe volan, navigatia cu touch screen si auto-hold-ul”.

Este drept ca masina nu intra in targetul de varsta al lui Alexandru. Chiar daca abia a trecut de 20 de ani,  el este un virtuoz al domeniului auto si ar alege Noul Passat ca o a doua masina: de dragul consumului foarte bun din oras si din exterior, al franelor impecabile, al suspensiilor foarte bune si, desigur, al… prestantei.

 

Alexandru Neacsu a condus varianta Passat Highline, 2.0 TDI, 170 CP/ 125 kW, cutie de viteze manuala, 6 trepte.

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2