Platforma online „The 21st Century Beetle” este aici!

9_32x24_OOH_Beetle_Marasesti-e1379580112729
0

Platforma online „The 21st Century Beetle” este aici!

22.11.2011

Incepand din noiembrie, Noul Beetle vorbeste romaneste si intreaba cutezator:
cine are nevoie de pace, cand poti avea ritm?

9_3,2x2,4_OOH_Beetle_Marasesti

Spiritul “less flower, more power” al celui mai nou Beetle se regaseste in fiecare pixel al site-ului dedicat in exclusivitate celei mai masculine dintre buburuze!
Istoria de 66 de ani este remasterizata digital: meniul ruleaza in acelasi timp cu masina, pe masura ce utilizatorul accelereaza scroll down-ul sitului; networkingul este integrat prin sincronizarea sitului cu contul international de Twitter al lui Beetle; performanta si conectivitatea sunt headline-urile care il pozitioneaza atat in online, cat si in offline, drept un rebel sofisticat.
The 21st Century Beetle recreeaza o generatie: generatia Beat(le) care este invitata sa isi exprime cele mai autentice trairi creand muzica. Proiectul online desfasurat in parteneriat cu platforma veenue.com promite sa creeze o retea internationala de artisti muzicali legati de aceeasi pasiune – spiritul liber.
Asadar, puteti fi siguri ca Beetle nu si-a pierdut sufletul, desi acum are o linie mult mai atletica.

Pana la o prima intalnire fizica, cand ne promite dragoste la prima vedere, Beetle-ul se lasa abordat doar in Online si in Social Media. Doar suntem in secolul 21 🙂

ro.beetle.com

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2