Inspiratie pentru Think Blue

DSC08326-Small
0

Inspiratie pentru Think Blue

26.05.2011

Think Blue este ceea ce Volkswagen a invatat sa faca pentru a proteja mediul inconjurator prin dezvoltarea tehnologiilor Blue Motion. Tehnologiile Blue Motion, implementate pana in prezent pe aproape toate modelele Volkswagen, sunt cele care ajuta masinile noastre sa fie mai prietenoase cu natura.

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=hjHx00USnYM’]

Think Blue, Act Green!

Volkswagen si-a asumat responsabilitatea de a proteja mediul inconjurator prin construirea unor masini mai eco, incepand cu procesul de fabricare, continuand cu perioada de utilizare a acestora si terminand cu momentul in care acestea ies din folosinta. Insa si noi, soferii, putem sa ajutam la minimmizarea impactului masinilor pe care le conducem asupra planetei noastre.

Tocmai de aceea, in ultimii ani, Volkswagen a avut diverse initiative de a ne inspira sa gandim albastru.

Jocurile au fost intotdeauna o modalitate de educare interactiva si amuzanta:

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=ySmPCka9zaU’]

 

Pe 22 aprilie, de Ziua Pamantului (Earth Day), Volkswagen Canada a initiat Volkswagen Think Blue For Earth Day. Pe site-ul oficial Volkswagen Canada, exista o sectiune Blue Tips unde poate fi consultat un ghid care ne invata sa utilizam masina intr-un mod mai eficient.

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=FgMK1uTgVBw’]

 

In Germania, la Berlin, Volkswagen a organizat o expozitie educativa: Think Blue. Ideas.

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=FvPqAuTyDSM&feature=related’]

 

Noi, pentru inceput, am transformat camera de livrari de la MIDOCAR Vitan, intr-o camera inspirationala. Am decorat-o cu elementele specifice campaniei „Think Blue, Act Green!” si am instalat un panou care prezinta principalele recomandari care trebuie urmate pentru a conduce intr-un mod mai eficient si mai responsabil fata de lumea care ne inconjoara.

De asemenea, la livrarea fiecarei masini, vom oferi un kit Think Blue care va contine si un ghid, astfel incat fiecare posesor al unui model Volkswagen sa stie cum poate creste calitatile eco ale masinii pe care o conduce.

 

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2