Insurance Assistance – ajuta la nevoie posesorii de smartphone

Android-main-screen-Small
0

Insurance Assistance – ajuta la nevoie posesorii de smartphone

30.05.2011

In urma cu putin timp, compania i-Tom Solutions a lansat, in premiera pentru Romania, un serviciu national de asistenta in cazul unei daune auto. Serviciul se adreseaza in principal posesorilor de telefoane de tip smartphone, acesta functionand atat prin intermediul unei aplicatii, cat si pe o platforma online.

Aplicatia Insurance Assitanace dezvoltata de i-Tom Solutions ofera conducatorilor de autovehicule o solutie rapida si eficienta pentru rezolvarea daunelor auto.

Prin instalarea aplicatiei Insurance Assistance pe telefonul mobil veti putea apela instantaneu intr-o situatie de criza serviciul de urgenta (112), companiile de asigurare, service-urile auto, companiile de asistenta rutiera, sectiile de politie si unitatile medicale din Romania.

In cazul in care ai nevoie de reparatie la masina ta Audi, Skoda sau Volkswagen, ne gasesti prin cateva clickuri in aplicatia Insurance Assistance sau poti descoperi online locatiile MIDOCAR la adresa http://www.i-assistance.ro/sedii-midocar.aspx .

Ce poti face cu doar cateva clickuri de pe telefonul tau mobil?

  • poti notifica electronic dauna la compania de asigurari;
  • poti anunta evenimentul la 112 sau la compania de tractari, in functie de natura problemei;
  • te poti programa la service pentru revizie sau reparatie;
  • poti localizeaza in sistem harta GPS service-urile auto, sucursalele companiilor de asigurare, sectiile de politie, spitalele si farmaciile.

O alta facilitate oferita prin Insurance Assistance este aceea de a-ti seta alarme care sa te anunte cand se apropie termenul de expirare pentru RCA, ITP si Rovigneta.

Aplicatia poate fi descarcata gratuit pentru utilizatorii de iPhone de aici, iar pentru cei care utilizeaza sistemul de operare Android de aici. Online, serviciul poate fi accesat la adresa www.i-asistenta.ro.

Mai multe informatii despre aplicatia Insurance Assistance puteti gasi pe site-ul oficial de prezentare al acesteia: www.insurance-assistance.ro, iar aici puteti vedea exact cum este structurata aceasta: o aplicatie simplu de utilizat, care inglobeaza toate contactele de care ati putea avea nevoie in cazul unui eveniment rutier.

Pagina de facebook: www.facebook.com/insurance.assistance

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2