Ion Caramitru a intrat in clubul Volkswagen MIDOCAR!

Picture-011-e1329904958138
0

Ion Caramitru a intrat in clubul Volkswagen MIDOCAR!

22.02.2012

“Volkswagen si Audi sunt doua marci care au demonstrat ce inseamna cu adevarat arta de a construi autoturisme, iar MIDOCAR a luat fiinta din pasiune pentru masini. Noi stim cat este de important sa pui macar un strop de pasiune in tot ceea ce faci. De aceea sustinem arta in general si arta teatrala in special.” – asta va spuneam in septembrie 2009, atunci cand deveneam parteneri ai Teatrului National Bucuresti.

Se implinesc deja trei ani de cand MIDOCAR transforma, an de an, un Volkswagen in masina oficiala a Teatrului National Bucuresti. Asadar, nu intamplator ati intalnit sigla MIDOCAR pe toate biletele, afisele si caietele program ale spectacolelor marca TNB; acest lucru atesta implicarea si sustinerea pe care o oferim scenei de teatru.

Dupa trei ani in care staff-ul Teatrului National s-a convins de manevrabilitatea, siguranta si confortul masinilor noastre, Ion Caramitru a devenit el insusi client al MIDOCAR.

 Silviu Preoteasa, unul dintre proprietarii MIDOCAR, si Ion Caramitru in momentul livrarii masinii

Astazi directorul Teatrului a intrat in posesia unui Volkswagen Tiguan, livrat de echipa MIDOCAR Otopeni.

Varianta de motorizare 2.0 TDI 4motion aleasa de Ion Caramitru este echipata cu cele mai noi sisteme de ghidare si siguranta. Agilitatea acestui model este demna cu adevarat de oamenii care traiesc si conduc cu pasiune.

Nu degeaba sustinem ca masinile noastre sunt dotate cu senzori MIDOCARdici!

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2