Autovehiculele Comerciale devin PharmaMobile, la MIDOCAR

Pharma
0

Autovehiculele Comerciale devin PharmaMobile, la MIDOCAR

24.04.2012

Conform cerintelor legislative din domeniul medical, toate autovehiculele destinate transportului de produse farmaceutice trebuie sa indeplineasca standarde de siguranta.
MIDOCAR este unic importaror Hahlbrock, partener premium al Volkswagen, care doteaza autovehiculele comerciale destinate transportului de substante farmaceutice si substante active conform legilor europene in vigoare.

Primul PharmaMobil dezvoltat la MIDOCAR foloseste platforma lui Volkswagen Transporter si asigura conditii ambientale constante de transport, cu garantia mentinerii calitatii produselor transportate.
Izolarea optima a compartimentului de marfa, posibilitatea de a folosi atat usile din spate, cat si usa laterala, alaturi de instalatia de climatizare controlata digital, asigura conditiile perfecte pentru transportul la temperaturi intre +15⁰ C si +25⁰ C a substantelor farmaceutice.

Sistem de Izolare igienica si performanta

Capitonajul interior confectionat de Hahlbrock pentru transportul medicamentelor este realizat din piese modulare ranforsate cu fibra de sticla. Cu suprafata lucioasa, rezistenta la impact si la zgarieturi, capitonajul este suficient de rezistent la impact si, in acelasi timp, are o greutate scazuta; este asezat sub chederele usilor si urmareste perfect forma caroseriei, rezultand un volum mult mai mare de incarcare.

Instalatia de climatizare din spatiul de marfa

Atat instalatia AC, cat si cea de incalzire, folosesc sistemul de climatizare original Volkswagen, aprobat si certificat de catre Volkswagen Autovehicule Comerciale.

Dotarea standard mentine o temperatura constanta, cuprinsa intre 15 grade Celsius si 25 de grade Celsius. Optional, PharmaMobilul poate fi dotat cu un frigider de capacitate 35, 45, 60 sau 80 de litri, pentru substante farmaceutice care necesita sa fie transportate in gama de temperatura +2⁰C pana la +8⁰C.  Sistemul de climatizare ofera posibilitatea de a seta temperaturi diferite pentru cabina soferului si pentru compartimentul de marfa.

MIDOCAR ofera garantie 48 de luni pentru sistemul de echipare al PharmaMobilului (sistemul de izolare + instalatia de climatizare).

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2