Avem castigatorul final al MIDOCARavanei Serviciilor Secrete si Complete Volkswagen

100_1630-Small
0

Avem castigatorul final al MIDOCARavanei Serviciilor Secrete si Complete Volkswagen

04.11.2011

Inca de cand am dat startul campaniei MIDOCARavana Serviciilor Secrete si Complete Volkswagen la inceputul lunii octombrie am anuntat ca, la final, vom acorda un premiu foarte atractiv tuturor celor care au participat: o sesiune prelungita de test drive cu unul dintre modelele noastre Volkswagen, pe parcursul unui weekend la un hotel de 4* din Tulcea. La hotelul Rex, castigatorul va putea beneficia de servicii complete, alaturi de inca o persoana, intr-unul din ultimele trei weekend-uri ale acestei luni.

La aceasta extragere, participa toti cei care au stat de vorba cu agentele secrete MIDOCAR, in zilele de 6, 7 sau 8 octombrie, atunci cand au vizitat centrele comerciale Militari Shopping, Bucuresti Mall si Plaza Romania, in timpul MIDOCARavanei Serviciilor Secrete si Complete Volkswagen.

Azi a venit momentul desfasurarii tombolei. Ne-am strans la MIDOCAR Vitan si am pregatit urna cu peste 500 de biletele. Printre ele, recunoastem ca unele persoane au fost favorizate, beneficiind de doua bilete, pe acelasi nume. Asta pentru ca asa cum am precizat de la inceput, cei care au venit la MIDOCAR sa efectueze un test drive cu un model Volkswagen, pana pe data de 31 octombrie 2011, si-au dublat sansele pentru castigarea premiului final: au primit un biletel in plus urna noastra.

Prezentatoarea tombolei, Nadia, ajutata de Alina – agenta a Serviciilor Secrete si Complete MIDOCAR, au extras castigatorul. Vedeti mai jos despre cine este vorba:

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=BRNIC__gnJo’]

Asadar, Alexandru, te felicitam si asteptam sa ne spui in ce weekend vei alege sa intri in posesia premiului!

 

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2